BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB 'Hoşgeldin' faizini 3 aya yükseltti----

TEB 'Hoşgeldin' faizini 3 aya yükseltti

TEB 'Hoşgeldin' faizini 3 aya yükseltti
05 Mayıs 2016 - 13:52 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), tüketicileri kişisel birikim konusunda teşvik etmeyi amaçlayarak hazırladığı mevduat hesabı Marifetli Hesap’ta ‘Hoş geldin’ faizini 1 aydan 3 aya yükseltti

Türk Ekonomi Bankası (TEB), tasarruf bilincini yükseltmek amacıyla hazırladığı Marifetli Hesap ürünü ile ‘Hoş geldin’ faizini 1 aydan 3 aya yükseltti. Marifetli Hesap ile günlük nakit akışını yönetmenin yanı sıra birikim yapmak isteyen müşterilerine avantajlı hizmetler sunan TEB, yeni kampanyasıyla %12,25 oranındaki ‘Hoş geldin’ faizini 3 ay boyunca sunacak.

Günlük hesap akışlarını yöneterek, birikim alışkanlığı kazanmalarını destekleyen Marifetli Hesap ile 2011 yılından bu yana önemli bir yol aldıklarını belirten TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “Birikim yapmak isteyen müşterimiz için oluşturduğumuz Marifetli Hesap sayesinde 2011’den bu yana yaklaşık 300 bin kişiyi tasarrufla tanıştırdık. Tasarruf alışkanlığını yaygınlaştırmak ve kolaylaştırmak için geliştirdiğimiz yeni kampanyamız ile de müşterilerimize 3 ay boyunca %12,25 hoş geldin faizi sunuyoruz. Marifetli Hesap’ın düzenli birikim özelliğiyle müşterilerimiz, tasarruf yaparken para çekme, yatırma gibi nakit yönetimi işlemlerine devam edebiliyor” dedi.

Marifetli Hesap, biriktirirken kazandırıyor
Günlük olarak faiz işleten Marifetli Hesap, vadeli mevduattan farklı olarak müşteriye tasarruf yaparken parasını çekme ve yatırma esnekliği sunuyor. Marifetli Hesap ile standart vadeli hesaplarda olduğu gibi günlük faiz kazanan müşteriler, vadeleri bozulmadan hesaplarından para çekme ve yatırma özgürlüğü elde ederek birikimlerine gerek duydukları her an erişebiliyor. Ayrıca Marifetli Hesap’ta EFT/Havale, hesap işletim masrafı alınmıyor. Müşteriler TL, USD, EUR ve GBP cinsinden ayrı birer hesap açabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)