BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB Arval 10. yılını kutladı----

TEB Arval 10. yılını kutladı

TEB Arval 10. yılını kutladı
25 Eylül 2017 - 15:24 www.finansgundem.com

Operasyonel Araç Kiralama ve Filo Yönetim hizmeti vermek üzere kurulan TEB Arval 10. yılını kutladı

10 yıldır tam gaz sloganı ile 10.yılını kutlayan TEB Arval, ralli konseptli bir gece düzenleyerek, uyum, takım olma, güven unsurlarına dikkat çekti.

TEB Arval Genel Müdürü Philippe Chabert, Arval Asya Bölge Direktörü Tero Tapa ve Arval Global Satış Direktörü Andonis Papagiannakopulos’un açılış konuşmalarını yaptığı özel gecede Türk Ralli Pilotu Volkan Işık da co-pilotu Güray Karacar ile birlikte sahne aldı. Volkan Işık, başarının güvene dayalı iş birliğine dayandığını ve co-pilotun başarıya giden yolda çok önemli rolü olduğunu vurguladı.

TEB Arval Genel Müdürü Philippe Chabert 10. Yıl dönümünü yaşamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek,

“2007 yılında sıfırdan başladığımız bu yolda, bugün 20 bin araçlık bir filoyla yolumuza devam ediyoruz. Bu gecenin ralli konseptli olmasının çok önemli bir anlamı var, çünkü biz müşterilerimizi bu maceranın pilotları ve TEB Arval’i de her zaman destek olan co-pilotu olarak görüyoruz. Tıpkı bir co-pilot gibi bizler de, ihtiyaçları olan her anda, müşterilerimizin yanlarında oluyor, tüm zorlu yollarda, döndüğümüz her virajda birlikte yön buluyoruz.

Elbette, bu başarımızın temelinde ilk günden itibaren bize güvenen ve bizim yanımızda olan müşterilerimiz var. Bu başarıdaki bir diğer önemli katkısı da elbette paydaşlarımıza aittir. Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan TEB ve Operasyonel kiralamada 25 yılın üzerinde tecrübeye sahip Arval’in profesyonelliği ile bugün çok önemli bir dönüm noktasına ulaştık. Her zaman müşteri memnuniyeti esasıyla hareket ederek, müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına dur durak bilmeden çalışan tüm TEB Arval ekibine de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Türkiye'de DJ denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Suat Ateşdağlı bu özel gecede göstermiş olduğu performansıyla göz doldurdu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)