BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB Altın Günleri başlıyor----

TEB Altın Günleri başlıyor

TEB Altın Günleri başlıyor
13 Ocak 2017 - 14:41 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yastıkaltındaki altınları ekonomiye kazandırmak amacıyla ‘TEB Altın Günleri’ni başlatıyor

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni yılda yastıkaltındaki altınları ekonomiye kazandırmaya hazırlanıyor. Ocak 2017 itibariyle şubelerimizde başlayacak TEB Altın Günleri kapsamında, yastıkaltında, kasalarda muhafaza edilen altınlar TEB Altın Günleri düzenlenecek olan şubelere götürülerek anında TEB POS cihazı ve banka kartları üzerinden hesaba aktarılabilecek. Müşteriler hızlı ve güvenli bir şekilde altınlarını değerlendirirken, ekonomiye de katkıda bulunmuş olacak.

100 bin TL’ye kadar devlet güvencesi

100 bin TL’ye kadar devlet güvencesi altında olan TEB Altın Hesap, fiziki altınlarınızın çalınma riskini ortadan kaldırırken; hesap işletim ve kiralık kasa işletim ücretlerinden de tasarruf sağlayacak. Hesabı kullanan tüketiciler; şube, internet bankacılığı, ATM ve çağrı merkezlerinden ihtiyaç anında altınlarını nakde çevirebilecek.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan TEB Altın Bankacılığı Satış Direktörü Selami Erten, “Altın bankacılığında uzun süredir sektördeki lider konumumuz, bilgi birikimimiz ve deneyimimizin avantajıyla, ihtiyaçlara cevap verebilecek yeni ürünler geliştiriyoruz. Ocak 2017 itibariyle şubelerde başlayacak TEB Altın Günleri ile müşterilerimizin yastık altında ya da kasalarında sakladıkları bilezik, yüzük, küpe, çeyrek altın, yarım altın gibi fiziki altınlarını, işçiliği düşüldükten sonra 24 ayar altın değeri üzerinden hesaba alıyoruz. TEB Altın Günleri kapsamında müşterilerimiz hem fiziki altınlarını altın hesaplarına güvenli ve hızlı bir şekilde aktarıyor hem de hesap işletim ve kiralık kasa ücreti ödemekten tasarruf ediyor“ diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)