BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM'de kavga çıktı----

TBMM'de kavga çıktı

TBMM'de kavga çıktı
18 Şubat 2016 - 19:19 www.finansgundem.com

Meclis Genel Kurulu'nda CHP'nin grup önerisi görüşüldüğü sırada CHP milletvekilleri ile AK Parti milletvekilleri arasında gerginlik çıktı.

TBMM Genel Kurulu’nda partisi adına söz alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, yaşanan terör olaylarına ilişkin CHP ve HDP’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Tayyar, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in de saldırının olduğu gece sosyal medyadan “IŞİD yaptı” diye mesaj attığını iddia etti.

Tayyar’ın eleştirisine yanıt vermek için kürsüye gelen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’e AK Partili vekiller tepki gösterdiler. Bir türlü konuşamayan Eren Erdem, bir süre kürsüde bekledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Erdem konuşmaya başladığı esnada elindeki telefonla bir şey göstermek üzere kürsüye yürüyünce ortalık karıştı.

Genel Kurul’un ortasında bir süre karşılıklı atışan milletvekilleri Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin 15 dakika ara vermesi ile yatıştı.

Verilen aranın ardından kürsüye sırayla tekrar Eren Erdem geldi. Erdem'in ardından ise Şamil Tayyar konuştu.

CHP'li Özgür Özel, sataşma gerekçesiyle söz istedi.

Bu sırada Meclis Genel Kurulu'nda yaşanan tartışmaların devam etmesi üzerine Meclis Başkanvekili Hamzaçebi ikinci kez oturuma 30 dakika ara verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)