BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM olağanüstü toplanıyor----

TBMM olağanüstü toplanıyor

TBMM olağanüstü toplanıyor
21 Eylül 2017 - 18:58 www.finansgundem.com

TBMM'nin Cumartesi günü Irak tezkeresi ile ilgili olağanüstü toplanacağı açıklandı

Türkiye, referandum ısrarını sürdüren Barzani'ye en net mesajı veriyor... TBMM, cumartesi günü Irak ve Suriye'ye tezkereyi görüşmek üzere olağanüstü toplantıya çağrıldı. Suriye ve Irak tezkeresinin bir yıl daha uzatılmasıyla Türkiye diplomasinin yanında askeri seçeneği de masaya koymuş olacak.

1 AY ÖNE ÇEKİLİYOR

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş dün, Erbil’in referandum kararı öncesinde Meclis’in yarın, Irak ve Suriye tezkeresini görüşme gündemiyle olağanüstü toplanacağını açıkladı. AK Parti yönetimi, Meclis’in olağanüstü toplantı çağrısını bugün sabah Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a iletecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, yaptığı son dakika açıklamasında "AK Parti Grubu olarak Parlamento'yu da bu süreçte olağanüstü toplantıya çağırdık. Meclis Genel Kurulu Cumartesi günü toplanacak. Gündemimizde Irak'la ilgili gelişmeler bulunuyor. Cumartesi günkü olağanüstü genel kurul toplantısında Irak ve Suriye'ye sınır ötesi asker gönderilmesiyle ilgili tezkerenin süresinin bir yıl daha uzatılması da bulunuyor" dedi. 

Elitaş "TBMM Genel Kurulu, Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi için 23 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da olağanüstü toplanacak"  ifadesini kullandı.

Yarın saat 16.00’da toplanacak Meclis Genel Kurulu’nda görüşülecek tezkerenin süresi uzatılacak. Normalde süresi 30 Ekim’de dolan tezkerenin görüşmesinin öne çekilmesi, referandum ısrarını sürdüren Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Barzani’ye yönelik en net mesaj olarak yorumlandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)