BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTayfun Talipoğlu siyasete göz kırptı----

Tayfun Talipoğlu siyasete göz kırptı

Tayfun Talipoğlu siyasete göz kırptı
30 Ocak 2015 - 17:23 www.finansgundem.com

Tayfun Talipoğlu: Ön seçim kararı alınırsa ben de Cumhuriyet Halk Partisi'nden politikaya atılacağım

'Bam Teli' programının yapımcı ve sunucusu Tayfun Talipoğlu, ünlü saz sanatçısı Arif Kabadayı ile birlikte Bodrum Kilim Türkü Evinin davetine katıldı. Talipoğlu ve Kabadayı, türkülerle ve şiirlerle sevenlerine hoş bir gece yaşattı. Sevilen sanatçı ve program yapımcısı Talipoğlu sahnede iken hayranları görüntü almak için adeta birbiri ile yarıştı.
 
"VEKİLLİĞE EMEK VERMİŞ İNSANLAR LAYIK"
 
Milletvekilliği için aday adayı olabileceğinin sinyalini veren Talipoğlu, yaptığı açıklamada, "7 Haziran milletvekili seçimlerinde benim çok büyük kaygılarım var. Bugünkü hükümet yolsuzlukları örtmek için seçimleri yaptırmayacak noktaya bile gelebilir. Çözüm sürecinde çözüme de darbeyi kendileri vurabilirler. Her partinin özellikle CHP'nin vitrin isimlerden çok, ülkeyi ileriye götürecek isimleri seçmesi gerekmektedir. Hatta ben CHP'de ön seçim olmasını istiyorum. Ön seçim olmazsa, demokrasiyi sağlayamazsınız, kendi partinize güvenmiyorsanız, halka hiç güvenmiyorsunuz demektir. Hatta ön seçim kararı alınırsa ben Cumhuriyet Halk Partisi'nden politikaya atılacağım ve bunu da ilk defa burada sizlere söylüyorum. Ön seçim olsun herkes kendini görsün ama partililer oy kullansın, delegeler seçilmiş kişilerdir, onlar adayı seçmesinler. Çünkü belirli bir aşamadan sonra partililerin istemediği ismi getiriyorsun milletvekilliğine ve bu seferde çalışma yürekten olmuyor. Emek vermiş insanları getireceksin, ben yaptım ben seçtim oldu şeklinde olmamalı" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)