BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTatil değil eziyet, milim yer yok ----

Tatil değil eziyet, milim yer yok

Tatil değil eziyet, milim yer yok
27 Temmuz 2014 - 21:24 www.finansgundem.com

Bayram tatilcileri Bodrum, Marmaris, Kuşadası ve Didim ilçesi plajlarını böyle doldurdu

Bayram tatilini Ege’nin mavi ve yeşilin birleştiği cennet koylarında geçirmek için gelenlerMarmaris’ten İçmeler Mahallesi’ne kadar 11 kilometrelik sahil şeridindeki plajları doldurdu. Deniz suyu sıcaklığının 27, nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 45 dereceyi bulduğu Marmaris’te plajlarda adım atacak yer kalmadı. Ege’nin serin sularında denize girip, güneşlenen ve su sporları yapan taticiler, büyük şehirlerin stresinden uzak kalarak, dinlenmenin keyfini çıkardı.

BODRUM BÖYLE KALABALIĞI GÖRMEDİ
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde otel, motel, pansiyon gibi tesisler, bayram öncesi turistlerle dolup taştı. Plajlarda adım atacak yer kalmazken, ilçe sokaklarında iğne atsan yere düşmez görüntüler oluştu. Bayram tatiline bir gün önceden giren çoğu turist, tatilin tadını çıkarmaya başladı. Ramazan Bayramı’na bir gün kalan ilçedeki turistik tesislerdeki doluluk oranı yüzde yüzleri aştı. Bodrum cadde ve sokaklarında trafik durma noktasına geldi. Dünyaca ünlü Gümbet, Paşa Tarlası, Bitez, Torba plajlarında adım atacak yer kalmadı. Yabancı turistlerle birlikte sahilleri dolduran yerli turistler, esnafın yüzünü güldürdü. Bodrum’daki doluluk oranını görenler, cep telefonlarıyla sevdiklerine bol bol hatıra fotoğrafı gönderdi. Gölgede 35 hissedilen 41 derece hava sıcaklığı ilçeyi kavurdu. Ayrıca 21 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü ilçede bazı turistler, su sporlarını tercih etti.
Ankara’dan tatile gelen emekli İngilizce öğretmeni evli ve bir çocuk annesi 48 yaşındaki Günhan Deliormanlı, "Otuz yıldır tatilimizi Bodrum’da geçiriyoruz. Kalabalık olacağını bile bile yine geldik. Bodrum her yönü ile çok güzel. Hava güzel insanları güzel. Gerçekten tam bir tatil cenneti. Kalabalığa rağmen gelen pişman olmaz. Seçimlerde tatili tetikledi. Bayram tatili ile yıllık izinlerini seçim öncesinde birleştirenler tatile öyle çıktı" dedi.

KUŞADASI KADINLAR DENİZİ ŞEMSİYE TARLASI
Ege’nin bir başka cennet köşesi Kuşadası’nda da sahiller ramazanın ardından dolarak eski hareketli günlerine döndü. Şemsiyeler nedeniyle, Kadınlar Denizi’nde yukardan bakıldığında neredeyse kumsal görünmezken, tatilciler dipdibe güneşlenmek zorunda kaldı. Öğlenin kavurucu sıcağında ise yüzlerce kişi aynı anda denizde yüzüp, serinledi.
Didim’in dünyaca ünlü Altınkum Plajı da turistlerle tatilcilerin akınına uğradı. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda ve 80 metre genişliğindeki plajda adım atacak, güneşlenecek yer kalmazken, yüzlerce kişinin denize girdiği plaj dev bir su parkını andırdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)