BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarımsal projelere 40 milyon lira Ar-Ge desteği----

Tarımsal projelere 40 milyon lira Ar-Ge desteği

Tarımsal projelere 40 milyon lira Ar-Ge desteği
21 Haziran 2018 - 18:02 www.finansgundem.com

TAGEM tarafından, aralarında GÜBRETAŞ'ın da olduğu 53 kuruluşun tarımsal Ar-Ge projelerine 40 milyon lira hibe desteği verilecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürlüğünce, aralarında Gübre Fabrikaları Türk AŞ'nin de olduğu 53 kuruluşun tarımsal Ar-Ge projelerine 40 milyon lira hibe desteği sağlanacak.

TAGEM'in Ar-Ge Destek Programı kapsamında kabul edilen projelerin sahipleriyle sözleşmeler, kurumun konferans salonunda imzalandı. TAGEM Genel Müdürü Gazi Kaya, törende yaptığı konuşmada, program kapsamında seçilen projelere 40 milyon lira hibe desteği vereceklerini bildirdi. 

Avrupa Birliği (AB), Birleşmiş Milletler (BM) fonları ve ülke öz kaynaklarıyla yapılanlar dahil, bin 200'den fazla Ar-Ge projeleri olduğunu belirten Kaya, özel sektörle gerçekleştirilen projelerin doğrudan doğruya soruna odaklı çözümler sunduğunu söyledi. 

Kaya, "Sektörün içinden çözümler pratiğe daha hızlı aktarılıyor ve bu projeler kendi dokularımızı yenilememize imkan sağlıyor. Bu projelerle etkin bir Ar-Ge çözümü elde etmiş oluyoruz." dedi. Kendilerine sunulan 163 projenin ilk aşamada hakemler tarafından değerlendirildiğine dikkati çeken Kaya, bunlardan seçilen 53 projenin destekleneceğini vurguladı. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)