BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTarık Ongun'un başına 8 yıl önce de şişe geldi----

Tarık Ongun'un başına 8 yıl önce de şişe geldi

Tarık Ongun'un başına 8 yıl önce de şişe geldi
23 Ekim 2017 - 02:29 www.finansgundem.com

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin en önemli anlarından biri de yan hakem Tarık Ongun'un başına tribünlerden atılan su şişesinin isabet etmesi. Ongun aynı olayı tam 8 yıl önce bir kez daha yaşadı. Üstelik yine aynı derbide

finansgundem.com / Ahmet DEMİRÖZ

Süper Lig'in 9 haftasındaki dev derbiden gol sesi çıkmadı ama yaşananlar uzun süre konuşulacağa benziyor. Hakem Cüneyt Çakır'ın kararları her iki kulüp tarafından da eleştirilirken karşılaşmanın önemli anlarından biri de yan hakem Tarık Ongun'un kafasına tribünlerden atılan su şişesinin isabet etmesi ve oyunun bir süre durmasıydı. 

Tarık Ongun'a bu olay adeta bir dejavu yaşattı. Çünkü Ongun, tam 8 yıl önce, 25 Ekim 2009'da oynanan yine Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ancak o defa Şükrü Saracoğlu Stadı'nda da  kafasına isabet eden su şişesiyle yaralanmıştı. 

Karşılaşmanın henüz başında tribünden atılan su şişesinin isabet etmesi üzerine can acısıyla elini başına götüren Ongun, kafasının kan içinde olduğunu fark edince durumu orta hamek Bünyamin Gezer'e bildirdi. 

Ongun soyunma odasına götürüldü, kafasına 3 dikiş atıldı. Ve yeniden görevinin başına döndü, maç kaldığı yerden devam etti. 

O günlerde bu olay çok tartışıldı. Gezer'in maçı tatil etme yetkisine sahipken devam kararı vermesi büyük eleştiri aldı. Ancak, Gezer'in dönemin MHK Başkanı Oğuz Sarvan ile telefon görüşmesi yaptığı ve o görüşmenin ardından devam kararını verdiği ortaya çıkmıştı. 

ÇAKIR TATİL ETMELİ MİYDİ?

Dün akşamki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde bir kez daha tribünden atılan su şişesiyle yaralanan Ongun, kendisine sorulduğunda "Bir şey yok, devam edebilirim" yanıtını verdi. Çakır da karşılaşmayı kaldığı yerden devam ettirdi. Ancak Çakır'ın bu kararı çok tartışıldı. "İnisiyatifini kullanarak maçı tatil etmeliydi" görüşünü savunanlar, "Dünyaca ünlü Türk hakemi bile tribün terörüne ders olacak nitelikte bu kararı alamıyorsa, bu terörü kimse durduramaz" yorumunda bulundu. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)