BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringTam Faktoring iddialı geliyor----

Tam Faktoring iddialı geliyor

Tam Faktoring iddialı geliyor
22 Kasım 2012 - 13:51 www.finansgundem.com

Tam Faktoring Genel Müdürü Hasan Erkan Anlar, Türkiye’de faktoring deneyimini değiştireceklerini söyledi.

Faktoring sektörünün yeni kuruluşu Tam Faktoring, getirdiği yenilikler ve modern şubeleriyle sektörde iddiasını belli ediyor. Tam Faktoring Genel Müdürü Hasan Erkan Anlar, kuruluş aşamasında hedef kitle üzerinde yapılan araştırmalara göre ilkelerini ve çalışma prensiplerini oluşturduklarını söyledi. 
Hasan Anlar; “Öncelikli olarak hizmet vermeyi amaçladığımız küçük ve orta büyüklükteki işletmeleri çok iyi analiz ettik. Onların beklentilerini saptadık. KOBİ, çalışacağı faktoring şirketinin öncelikle güvenilir ve şeffaf olmasını istiyor. Doğru bilgilendirilmek ve doğru yönlendirilmek istiyor. Gereksiz prosedürlerle uğraşmak istemiyor. Ayrıca, faktoring şirketinin kolay ulaşabilir bir noktada olmasını istiyor. Biz, tüm bu beklentileri göz önüne alarak hizmet organizasyonumuzu yapılandırdık.” dedi.

Modern şubeleriyle atağa geçti
Yaklaşık iki ayda İstanbul’da 5, Gebze’de 1, toplam 6 şubeyi birden hizmete sokan Tam Faktoring, hedef kitlenin ağırlıklı olarak yer aldığı ve müşterilerinin kolayca ulaşabileceği lokasyonları tercih etti. Şubelerinin modern ve kurumsal bir altyapıya sahip olmasına önem verdikleri kadar müşterilerin rahatlığını sağlayacak nitelikte olmasına da özen gösterdiklerini belirten Genel Müdür Hasan Erkan Anlar, şube çalışanlarını oluşturmada da çok titiz davrandıklarını söyledi.
Anlar, “Bizim yüzümüz, şubelerimizin modern altyapısından ve dekorasyonundan çok, şube çalışanlarımızdır.Bu nedenle istihdam edeceğimiz her bir personelin yeterliliğine büyük önem verdik. Bununla da yetinmedik, şirket içi eğitimlerle çalışanlarımızı bilgisini arttırdık, hizmet ilkelerimizi çok iyi benimsemelerini ve içselleştirmelerini sağladık.” dedi. 
Anlar’ın özellikle vurguladığı konu ise müşterilerine şubelerde yaşatmak istedikleri şube deneyimleri ve tam faktoring şubelerinde hedeflenen kusursuz müşteri hizmeti. Anlar; “Müşterilerimiz sabah evlerinden işyerlerine doğru giderlerken, işyerlerine komşu olan, tam faktoring şubelerine uğrayıp kendileri için şube önünde ayrılmış otoparka arabalarını park edebilirler. Şubenin içinde güleryüzlü ve deneyimli müşteri temsilcilerimizi tarafından karşılanıp, modern bir ortamda günün ilk çayını veya kahvesini içebilirler. Müşteri temsilcilerimiz onların finansal ihtiyaçlarına destek olurken müşterilerimiz bu sırada kendileri için ayrılmış özel alanda gazete okuyup, televizyondan günün haberlerini izleyebilirler. Daha sonra şube içindeki hizmet alanımız olan “Banklink” hizmetimiz sayesinde güvenli bir bilgisayardan çalıştıkları bankanın internet bankacılığı sitesine erişebilir ve hesaplarını kontrol edebilirler. Tam faktoring’ten aldıkları finansman desteği ile internet bankacılığı sayesinde ödemelerini de hemen bizim şubelerimiz içinde yapabilirler.” dedi
“KOBİ’lerden yoğun ilgi görüyoruz”
Şubelerimizin hizmete girmesiyle kısa sürede çok olumlu geri dönüş aldıklarını ve yoğun ilgi gördüklerini söyleyen Hasan Erkan Anlar, 6 şubede toplam 700 müşteri ve 50 milyon TL’lik bir faktoring hacmi oluşturduklarını belirtti.
Önümüzdeki 3 yıl içinde 30’un üzerinde şubeye ulaşarak hizmet kalitesini Türkiye geneline yaymayı hedefleyen Tam Faktoring, getirdiği yenilikler ve yüksek hizmet kalitesiyle sektörüne yön veren öncü marka olma iddiasını taşıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)