BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTakım bulamayan Sabri, Galatasaray'a mı geliyor?----

Takım bulamayan Sabri, Galatasaray'a mı geliyor?

Takım bulamayan Sabri, Galatasaray'a mı geliyor?
24 Haziran 2018 - 12:56 www.finansgundem.com

Galatasaray'da verimsiz olduğu için gönderilen ve Göztepe'de de sözleşmesi feshedilen Sabri Sarıoğlu tekrar Galatasaray'a dönebilir

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek sarı-kırmızılılarda Fatih Terim, futbolu Galatasaray'da bırakmak isteyen Sabri Sarıoğlu'yla ilgili kararını verdi!

Habertürk'ün haberine göre; İzmir temsilcisiyle geçirdiği 1 yılın ardından kontratı feshedilen 34 yaşındaki sağ bek, bir süredir kendisine takım arıyordu.

Antalya başta olmak üzere bazı Anadolu kulüplerinin ilgilendiği deneyimli oyuncu, bu teklifleri yedekte tutarken Galatasaray’dan da haber bekledi.

UEFA’nın getirdiği kadro kısıtlaması nedeniyle 25 yerine 21 oyuncuyu Şampiyonlar Ligi kadrosuna kaydettirecek olan Cimbom’un, bu listeye en az 4 altyapı oyuncusu yazması gerekiyor.

Mevcut kadrosunda sözleşmesi sona eren Eray İşcan’ın dışında altyapıdan oyuncusu bulunmayan Sarı-Kırmızılılar, çareyi eski emektarına yeniden teklif götürmekte buldu.

Futbol kariyerini yetiştiği Galatasaray’da noktalamak isteyen Sabri, teknik direktör Fatih Terim’e soruldu. Daha önceki açıklamasında “Ben olsam göndermezdim” diyen İmparator’un, bu transfere onay verdiği öğrenildi.

Taraftarların ‘Reyiz’ lakabı taktığı Sabri’nin yeniden takıma dönebileceğini yönetime ileten Terim’in, “Emektar oyuncular kulüpler için her zaman önemlidir.

Sabri de burada çok önemli başarılar gördü. Buraya dönüp futbolu G.Saray’da bırakmak her iki tarafa da yakışır” şeklinde yönetime görüş bildirdiği kaydedildi.

Maddi sıkıntılar içerisinde transfer yaparken ince eleyip sık dokuyan Cengiz yönetimi, Sabri Sarıoğlu’na makul bir maaş ödemek istiyor. Kariyerini Galatasaray’da sonlandırmak isteyen deneyimli oyuncu da parayı dert etmiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)