BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTakeda Türkiye’den Nemea Bölgesi'ne üst düzey 2. atama----

Takeda Türkiye’den Nemea Bölgesi'ne üst düzey 2. atama

Takeda Türkiye’den Nemea Bölgesi'ne üst düzey 2. atama
06 Kasım 2017 - 16:34 www.finansgundem.com

Ebru Yavuz, NEMEA Bölgesi Pazar Erişim ve Ticari Direktörü olarak görev yapacak.

2009 yılında Türkiye’ye gelen ve son 2 yılda Türkiye’nin kendi alanında en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan dünyanın en köklü ilaç şirketlerinden Takeda, başarılı çalışanlarını yurt dışına üst düzey yönetici olarak ihraç etmeye devam ediyor. 2017 Mart ayında NEMEA Bölgesi, Executive İnsan Kaynakları ve İletişim Direktörü olarak atanan Senem Birim Alp’ten sonra Takeda Türkiye’nin bir kadın yöneticisi daha NEMEA Bölgesine atandı.

2016 yılında Takeda Türkiye ailesine Ruhsatlandırma, Pazar Erişim ve Resmi İlişkiler Direktörü olarak katılan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Ebru Yavuz, 1 Kasım 2017 itibarı ile NEMEA Bölgesi, Pazar Erişim ve Ticari Direktörü olarak görev yapacak. Yeni görevini Dubai’de sürdürecek olan Ebru Yavuz, Türkiye, Güney Afrika, Ukrayna, Suudi Arabistan, Mısır, Lübnan, Körfez ülkeleri, Moldovya, İran, Cezayir gibi ülkelerden sorumlu olacak.

Takeda Genel Müdürü Gamze Yüceland Söz konusu atamaların, Takeda’nın hem lokal hem de globalde çalışanlarına kariyer gelişimi fırsatları sunmak için gösterdiği kararlılığın güzel bir örneğini oluşturduğunu belirtti.

EBRU YAVUZ HAKKINDA

Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Ebru Yavuz, Bilgi Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı. Takeda'ya katılmadan önce, Bilim İlaç ve Novo Nordisk gibi şirketlerde görev alarak ilaç sektöründe önemli paydaşlarla güçlü ilişkiler geliştiren Yavuz, 19 yılı aşkın süredir biriktirdiği kapsamlı ruhsat, fiyat, geri ödeme vekamu ilişkileri deneyiminin yanı sıra çalışmalarındaki olağanüstü performansı ile Takeda Türkiye Özel Ödülü’ne ve Gelişen Pazarlar Başkanı tarafından Bağlılık ödülüne layık görüldü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)