BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray-G.Birliği maçının günü değişti----

Galatasaray-G.Birliği maçının günü değişti

Galatasaray-G.Birliği maçının günü değişti
11 Aralık 2013 - 19:17 www.finansgundem.com

​Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, sarı kırmızılıların hafta sonu oynayacağı Gençlerbirliği maçının gününün değiştiğini belirtti

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yenerek tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Ergün, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kaldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Çok mutluyuz. Önemli bir galibiyet aldık. Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek, bizim için çok önemliydi. Bu önemli galibiyet, futbolcularımızın, teknik kadromuzun, özellikle de muhteşem taraftarımızın eseridir. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Galatasaray'a yakışan bir taraftar. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kadromuzun verdiği emeklere de teşekkür ediyoruz."

Sarı-kırmızılı takımdaki arkadaşlık ortamının yeniden yakalandığını anlatan Şükrü Ergün, "Son maçımızda, takım ruhunu ortaya koyduğumuza inanıyorum. Takımda, yeniden bir arkadaşlık duygusu kendisini buldu. Bugün de bunu gördük. Takımımız, çok iyi yolda. İkinci yarı da daha iyi olacağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor ama bana isim sormayın" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği maçı

Ergün, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçının Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 15 Aralık Pazar gününe alındığını dile getirdi. Sarı-kırmızılı yönetici, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda kendi evlerinde yapacakları Balıkesirspor maçını ise sahanın durumuna göre başka bir yerde oynamayı düşünebileceklerini aktardı.

Doğan: "Bana göre saha değil yürek önemli"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, saha şartlarına değinerek, "Bana göre saha değil yürek önemli" dedi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Doğan, sarı-kırmızılı takımın taraftarıyla bütünleştiğini anlatarak, şunları ifade etti: "Keyifliyiz ama iki gündür hep sahayı sordunuz. Bana göre saha değil yürek önemli. Galatasaray takımı, taraftarıyla bütünleşti. Bugün muazzam bir atmosfer vardı. Hakikaten tarihi bir gün yaşandı. Futbolcularımızı, teknik heyetimizi tebrik ediyorum ama taraftarımızı ayrıca kutluyorum. İşini, ailesini, belki okulunu bırakarak, binlerce taraftarımız geldi. Hepsi sağ olsun. Bu destek sürdüğü sürece, Galatasaray da her zaman ileri gidecektir. Bugün oyundan ziyade ruh kazandı."

Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol ise, galibiyetle ilgili, "Camiamıza hayırlı olsun. Sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bu hava şartlarında stadı dolduran taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Galatasaray, Avrupa'da adını yazdırmaya devam edecek" diye konuştu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)