BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakSüzer Grubu Miami'de otel yapacak----

Süzer Grubu Miami'de otel yapacak

Süzer Grubu Miami'de otel yapacak
29 Nisan 2015 - 22:56 www.finansgundem.com

Süzer Grubu, New York’taki rezidans projesinin ardından bu kez Miami’de 105 milyon dolarlık yatırımla yeni bir otel projesine start verdi

Geçtiğimiz aylarda New York’un en eski binalarından birini satın alarak lüks bir rezidans projesinin inşaatına başlayan Süzer Grubu, ABD’deki gayrimenkul yatırımlarına Miami ile devam ediyor. Süzer Grubu, Miami’de 40 milyon dolara satın aldığı arazinin üzerine ultra lüks bir otel inşaatına başlamak için gün sayıyor. Four Seasons Hotel & Private Residences’ın hemen bitişiğinde yer alan arazi, Miami’nin en seçkin noktalarından birinde bulunuyor.

Miami’deki çalışmalarını ABD merkezli ASRR Capital ile birlikte yürüten Süzer Grubu, Miami’de 8955 Collins Avenue’daki projeyi toplamda 105 milyon doları aşan bir yatırımla gerçekleştiriyor. Süzer Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, satın alınan arazideki mevcut binaların yıkılacağını ve hemen ardından da yılın son çeyreğinde inşaat sürecinin başlamış olacağını belirtti. 80 odalı olarak inşa edilecek ultra lüks otelin içerisinde 10 rezidansın yer alacağı ve proje kapsamında çok geniş bir kumsalın da bulunduğu belirtiliyor.

Süzer Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer şunları söyledi: “Grubumuzun ABD’deki yatırımları devam ediyor. Bu ülkede önemli bir pazar ve fırsatlar var. Biz de bu fırsatları değerlendirmek hedefiyle yola çıktık. New York’taki projemizde en prestijli mimarlık ofisleri arasında yer alan BKSK ile çalışmaktayız. Miami’de gerçekleştirdiğimiz yatırımı ise ABD’nin gayrimenkul alanındaki en deneyimli kurumlarından olan ASRR Capital ile birlikte yürütüyoruz ve projede eşit oranda ortaklığımız var. Miami’deki otel projemiz için delux otel zincirleriyle görüşmelerimiz devam ediyor.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)