BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakSüzer Grubu Miami’de otel alıyor----

Süzer Grubu Miami’de otel alıyor

Süzer Grubu Miami’de otel alıyor
07 Aralık 2014 - 06:01 www.finansgundem.com

Süzer Grubu, 2008 krizinde el konulan yatırım bankası Lehman Brothers’a ait iki otel için 90 milyon dolar teklif etti.

Amerika’nın önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Miami’de Koç Ailesi’nden sonra Kent Bank’ın eski sahibi Süzer Grubu da yatırım için düğmeye bastı. Ceyhun Kuburlu’nun Hürriyet’teki haberine göre Süzer Grubu 008 krizinde el konulan yatırım bankası Lehman Brothers’a ait iki otel için 90 milyon dolar teklif etti. 23 şirketin yarıştığı ihalede son iki şirket arasında kalan Süzer Grubu, ihalenin sonuçlanması bekliyor. Süzer Grubu’nun teklif verdiği otellerden biri Miami’nin Güney Plajı’nda (South Beach) yer alan Setai Hotel. 80 odalı otel Miami’nin en lüks otelleri arasında gösteriliyor.

Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer, “Amerika’da yatırım yapmak için uzun süredir çalışıyorduk. Özellikle Miami’de son 3 yıldır otel arayışı içerisindeydik. Burası tüm dünyaca bilinen çok önemli bir turizm merkezi. Lehman Brothers’a ait iki otelin Amerikan İflas Dairesi tarafından ihaleye çıkarılacağını öğrendik. Çalışmalarımızı tamamladık ve teklif verdik. İki ayrı otel için 90 milyon dolar önerdik. 23 şirketa rasında son ikiye kaldık. Oteller hazır durumda. Küçük bazı yatırımlar yapabiliriz. İhalenin biran önce sonuçlanması için gerekli mercilere yazı gönderdik.” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)