BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSuzan Sabancı Dinçer’den 'tarihi gurur' mesajı----

Suzan Sabancı Dinçer’den 'tarihi gurur' mesajı

Suzan Sabancı Dinçer’den 'tarihi gurur' mesajı
13 Temmuz 2016 - 09:45 www.finansgundem.com

Akbank’ın, Euromoney Ödüllerinde ilk Türk bankası olarak “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Bankası” seçilmesi bankacılık sektörüne damgasını vurdu. Sabancı Dinçer 'takım ruhu'nu kutladı.

FINANSGUNDEM.COM

Dünyaca saygın finans kuruluşu Euromoney tarafından düzenlenen "2016 Mükemmellik Ödülleri" - "2016 Excellence Awards" da Akbank’ın tarihi bir başarıya imza atarak “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Bankası” seçilmesi, bankacılık sektöründe büyük ses getirdi. Suzan Sabancı Dinçer, bankacılık çevrelerinin yakından izlediği Euromoney değerlendirmesinde Akbank’ın bu büyük ödülü alan ilk Türk bankası olduğunun altını çizdi, büyük gururu, “Bu prestijli ödül hem Akbank’ın güçlü performansının, hem de Türk bankacılık sektörünün geldiği yerin göstergesi” sözleriyle paylaştı.

TAKIM RUHUNUN ZAFERİ

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, mesajında bu tarihi başarıda bankanın kuruluşundan bu yana işini en iyi şekilde yapmak için çaba gösteren Akbanklıların önemini vurguladı. Sabancı Dinçer bu önemli başarıya müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için tüm Akbanklılar olarak hep beraber özveri ve disiplinle çalışarak, takım ruhuyla birbirlerine destek olarak ulaştıklarını belirtti.

Tüm Akbank çalışanlarına, Yönetim Kurulu adına teşekkür eden Suzan Sabancı Dinçer, Akbank’ın ve Akbanklıların hep beraber bunun gibi başarıları sürdüreceklerine ve daha büyük başarılara ulaşacaklarına inancının tam olduğunu yineledi.

Akbank Orta ve Doğu Avrupa’nın en iyi bankası seçildi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Future17 Temmuz 2016 22:48

    Sabancı grubu birde Yünsa için yarı yarıya fiyat düşmesinin açıklamasını yapsa hava atmakla olmuyor.