BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan gözaltındakileri adil yargılayacakmış!----

Suudi Arabistan gözaltındakileri adil yargılayacakmış!

Suudi Arabistan gözaltındakileri adil yargılayacakmış!
14 Kasım 2017 - 01:13 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan'ın BM Daimi Temsilcisi Mouallimi, yolsuzluk nedeniyle gözaltına alınan prens, üst düzey görevliler ve milyarder iş adamlarının adil yargılanacağını söyledi

Suudi Arabistan'ın BM Daimi Temsilcisi Abdallah Al-Mouallimi, BM Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Yemen, Lübnan ve ülkesindeki yolsuzluk nedeniyle yapılan gözaltılara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Suudi Arabistan'ın Yemen'e abluka uygulamadığını savunan Mouallimi, Yemen'de deniz ve hava limanlarının kapatılmasını Riyad'a füze fırlatılmasının ardından alınan "geçici önlemler" olarak değerlendirdi.

Yemen'deki kapatılan limanların 24 saat içinde açılacağını belirten Mouallimi, Husilerin kontrolündeki Hudeyde Limanı'nında ise denetimlerin artırılması gerektiğini, BM denetim mekanizmasının sadece büyük gemileri kontrol ettiğini, küçük ve orta boy ebat gemilerin denetlenmediğini ve Husilere verilen silahların bu limandan geldiğini söyledi.

Denetimler artırılmadan Hudeyde Limanı'nın açılmayacağını aktaran Mouallimi, Husileri, Yemen'e insani yardımları engellemek ve gelen yardımları kara borsada satmakla suçladı.

Suudi Arabistan'daki gözaltılara ilişkin de değerlendirme bulunan Mouallimi, "Gözaltına alınanların adil yargılanacağını temin edebilirim." dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir14 Kasım 2017 17:42

    onlar halkını abidik gubidik yönetirken halkını soyarken iyi.yargılanırken adil yargılanacakmış yapma ya.