BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'da kim elenecek?----

Survivor'da kim elenecek?

Survivor'da kim elenecek?
06 Mayıs 2015 - 13:19 www.finansgundem.com

Survivor 2015 All Star yarışında bu hafta kim elendi saat 20.00'da ünlüler SMS sıralaması sonuçlarının açıklanmasıyla belli olacak

Acunn Medya 'nın yayınlayacağı SMS oylama sıralaması sonuçlarıyla Survivor 2015 adasında bu hafta ünlüler takımından bir kişi elenecek. Ünlüler takımında en son Merve Oflaz elenmişti. 15 Nisan tarihli elemede Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları bu hafta gidecek ismin ipucunu veriyor. Acun Ilıcalı Survivor elemesini değiştirdiği için bu hafta kişisel dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın da bir isim verecek.

Bu akşam yapılacak Survivor elemesi büyük sürprizlere gebe. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın 'ın da isim vermesiyle birlikte SMS oylama sonuçlarına göre 3 kişiden biri Survivor adasından elenecek. Merve Aydın 'ın Serenay Aktaş'ın adını vermesi bekleniyor. Ancak Survivor SMS oylama sıralamasında Serenay Aktaş birinci çıkarsa tüm hesaplar altüst olacak.

Böyle bir durumda Merve Aydın'ın adını vermeyi düşündüğü kişi potadan kurtulacağı gibi yeni bir isim belirlemesi gerekecek. Doğukan Manço dışında da rakip takımdan vereceği isim kalmayacak. Ancak Doğukan'a söyledikleri düşünülecek olursa hesabı bir hayli karışmış olacak.

DOĞUKAN İFŞA ETTİ MERVE AYDIN NE SÖYLEMİŞ?

Survivor All Star ’ın 5 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümünde Doğukan Manço, kişisel dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın ’ın final planını Hakan ve Serenay’a açıkladı. Serenay, Doğukan’ın söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Doğukan Manço Survivor helikopterinde Merve Aydın'ın şunları söylediğini anlattı;

-Merve geldi bana... Biz alışveriş ödülüne giderken helikopterde yanyana oturuyorduk. Bozok ve Nadya da vardı yanımızda işterseniz onlara sorun. Bana, Doğukan biz böyle gidersek finale kadar gideriz dedi. Bana böyle bir cümle kurdu.'

MERVE AYDIN SURVİVOR ELEMESİNDE KİMİN ADINI VERECEK?

Seranay Aktaş şaşkınlıkla 'Bana da aynı şeyi söyledi' dedi. Doğukan Manço 'nun ifşaatından Merve Aydın 'ın onun adını vermeyeceği söylediği ortaya çıktı. Bu durumda Merve Aydın 'ın Serenay Aktaş'ın adını vermesine kesin gözüyle bakılıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)