BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'da kim elenecek?----

Survivor'da kim elenecek?

Survivor'da kim elenecek?
30 Mart 2015 - 09:23 www.finansgundem.com

Survivor All Star 'da kim elendi diye merak ederken dünkü bölüme Sahra ve Berna 'nın kavgası damga vurdu

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun cevabı beklenirken dünkü bölüme Sahra ve Berna 'nın kavgası damga vurdu. Küfürlerin havada uçuştuğu ödül oyunununda iki yarışmacıyı Acun Ilıcalı ayırdı. Survivor 'dan elenmek için konseyde 2 kişinin ismi yazıldı. Merve Oflaz ya da Almeda 1 Nisan eleme gecesinde adaya veda eden isim olacak.

TV 8'deki Survivor All Star'da bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Zorlu bir mücadelenin ardından haftayı Gönüllüler büyük bir başarıya imza atarak tamamladı. Gönüllüler grubunda sembolü Özlek kazanırken, bu hafta Ünlüler'den bir isim eleme için aday olacak.

ÜNLÜLER ADASI'NDA KAVGA VAR

Ünlüler adasında ise kelimenin tam anlamıyla kıyamet koptu. Dokunulmazlık oyunu öncesi Berna'ya karşı ortak bir tepki oluştu. Berna ise içerisinde geçtiğimiz yıldan büyük bir acı olduğunu söyleyerek özellikle Hakan'a tepki gösterdi. Oyunda Sahra ile tartışırken kesinlikle kimseye dokunmayı düşünmediğini; ancak Hakan'ın sürekli aynı şeyi yaparak, araya girmeye çalıştığını ve kendisine yönelik bir tepkinin oluşmasını sağladığını söyleyen Berna, kendisini zorlu bir konseyin beklediğini söyledi.

HAKAN: BERNA'YI KİMSE ELİMDEN ALAMAZ

Berna'nın geçtiğimiz yıldan kalan bazı sorunlarını adaya yansıttığını söyleyen Hakan ise kaybedilen oyun için tepki gösterdi. Sahra ile olan tartışmada araya girdiğini; ancak Berna'nın kendisini ittiğini Pascal'a ise vurduğunu söyleyen Hakan, "Bundan sonra Berna'yı kimse elimden alamaz" diye konuştu.

EN İYİ KIZ EN İYİ ERKEK OYUNU

Ünlüler bu kez dokunulmazlık sembolü için iki ayrı yarışma düzenlendi. En iyi kız ve en iyi erkeklerin seçileceği yarışta, ilk turda Berna hariç tüm yarışmacılar seramikleri kırmayı başardı. İkinci turda ise seramiği kırmayı başaran tek yarışmacı Merve Aydın oldu. İşte seramik kırma yarışının sonuçları;

Almeda - 4
Merve Aydın- 5
Berna- 2
Serenay- 4
Merve Oflaz- 2

Dokunulmazlık sembol oyununun ilk finalisti 5 seramiği kıran Merve aydın oldu. Erkekler oyununda ise en çok seramiği kıran Hakan, dokunulmaz oyunu için Merve'ye rakip oldu.

SEMBOLÜN SAHİBİ MERVE AYDIN OLDU

Hakan ve Merve Aydın'ın yarıştığı dokunulmazlık sembolü oyununun galibi Merve Aydın oldu. Konseyde Merve Aydın'ın ismi yazılamayacak.

ÜNLÜLER KONSEYİ KURULDU

Merve Aydın'ın dokunulmazlık sembolünü kazandığı oyunlar sonrası Ünlüler Konseyi bir kez daha kuruldu.

KONSEYDE GERGİN ANLAR

Ünlülereleme için oy kullandılar Hakan ile Berna ise aralarında tartışarak gerginliğe neden oldular. Oylamadan Almeda ve Merve Oflaz aday olarak çıktı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)