BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'da ilk elenen isim belli oldu----

Survivor'da ilk elenen isim belli oldu

Survivor'da ilk elenen isim belli oldu
04 Mart 2015 - 03:35 www.finansgundem.com

Survivor All Star yarışmasında ilk elenen isim belli oldu

Survivor 2015 All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 'da Turabi birinci oldu ve Duygu'nun karşısına elenmek üzere 'onun isteği' ile Hilmicem 'in adını verdi. Duygu ile Hilmicem arasında en düşük SMS oyunu alan isim Survivor All Star 'dan elendi.

SMS oylaması sonucu Survivor All Star 'da gönüllüler takımından en çok oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 'da SMS birincisi olan kişi Turabi oldu. Turabi ise Duygu 'nun karşısına elenmek üzere çıkacak ismi belirledi. Turabi müthiş bir strateji yaparak Duygu'yu elebileyecek ismi şu sözlerle açıkladı : "Söyleyeceğim isim ilk baştan belliydi. Normal şartlarda Duygu'nun karşısına Begüm'ü koyacaktım. Ancak arkadaşım Duygu çıkarsa benim adımı söyle dedi. İstemeyerek o arkadaşımın ismini söyleyeceğim kendim isteyerek değil" dedi. 

DUYGU'NUN KARŞISINA HİLMİCEM ÇIKTI
Turabi , gönüllüler takımından 'Duygu'nun karşısına çıkmak' isteyen ismi açıkladı. Turabi 'arkadaşımın istediği ölüm gibi bir şey' diyerek bu kişinin Hilmicem olduğunu söyledi. Acun Ilıcalı ismi duyunca 'şoktayım, çok enterasan bir başlangıç hiç beklemiyordum' diyerek tepki verdi. Duygu ise 'Hilmicem bana ne kadar bozulmuş ya...' diyerek tepki verdi. Hilmicem ise 'Daha önceki Survivor'da yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum. Ya sen gideceksin ya ben. Sen gidersen ben huzurlu yatacağım' dedi.

SURVİVOR'DAN İLK DUYGU ELENDİ
Duygu SMS oylamasında Hilmi Cem’in altında kalınca Dominik’e veda eden ilk isim olmuş oldu. Böylelilikle Survivor All Star yarışmalardaki hızını eleme gecesine de taşımış oldu ve geçen yılın başarılı ismi bu yarışmanın da favorilerinden Duygu’nun ada macerası ilk eleme haftasında sonlandı.

Duygu’nun özellikle Seda’yla ağız kavgaları haftanın hemen tamamına damga vurmuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)