BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'da dün akşam kim elendi?----

Survivor'da dün akşam kim elendi?

Survivor'da dün akşam kim elendi?
01 Nisan 2015 - 07:35 www.finansgundem.com

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler için kurulan konseyde geçtiğimiz Pazar günü ilk kez iki yarışmacının ismi açıklanmıştı

Survivor All Star'da dün gece eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler'e karşı oyun kaybeden Ünlüler, geçtiğimiz hafta Pazar günü eleme yaptı ve ilk kez Survivor tarihinde elememeler için iki aday isim belirlendi. Seyirci oylaması sonrası veda eden isim Ünlüler takımından Almeda oldu.

Survivor All Star'da Ünlüler arasında bir kez daha sert tartışmalar yaşandı. Adada özellikle Berna konusunda kelimenin tam anlamıyla kaos yaşanıyor. Berna, kendisiyle ilgili tavırlara anlam veremediğini söylerken Merve ise adada yaşananlara tepki gösterdi. Berna'nın kendisine hayal kırıklığı yaşattığını söyleyen Merve, söyledikleri karşısında üzüntü duyduğunu söyledi.

HAKAN: BERNA'YI ARADAN ÇIKARALIM

Hakan ise Berna'nın adadan mutlaka gitmesi gerektiğini bir kez daha adadaki arkadaşlarıyla paylaştı. Merve Aydın'ı sevmemesine rağmen onunla konuşacağını söyleyen Hakan, Berna'nın gitmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Berna'nın iki grup arasında gidip geldiğini ve dönem dönem bu gruplara mavi boncuklar dağıttığını söyleyen Merve, Berna'nın kimseye karşı tavır almamasını eleştirdi.

HAKAN VE BOZOK'UN SÖZ DÜELLOSU

Ödül oyununu kazanan Hakan ile Bozok arasında yeni sert tartışmalar yaşandı. Ödülü kazanan Hakan'a "Hadi oradan patates" diye seslenen Bozok, ikili arasında yeni bir kavgayı daha alevledi. "Doğru konuş, terbiyesizlik yapma" diyerek Bozok'un üzerine yürüyen Hakan'ı ise takım arkadaşları sakinleştirdi.

YARIŞMACILARI AĞLATAN ÖDÜL

Bu arada Acun, bu haftaki ödülleri açıklarken yarışmacıları da gözyaşlarına boğdu. Ailelerinden mektup geldiğini duyan yarışmacılar kendilerini tutamadı. Haftanın ikinci ödülü ise iki dilim ekmem ve menemen oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)