BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSuriyeli kadın Türkiye'ye geçerken öldürüldü----

Suriyeli kadın Türkiye'ye geçerken öldürüldü

Suriyeli kadın Türkiye'ye geçerken öldürüldü
30 Ocak 2015 - 04:35 www.finansgundem.com

Kürtlerin denetimindeki Derik'te yaşayan ve mayınlı sahadan kaçak olarak Türkiye'ye geçmek isteyen Nezahat Celal (30) açılan ateş sonucu öldü

Suriye'de Kürtlerin denetimindeki Derik kentinde yaşadığı belirtilen ve mayınlı sınırdan kaçak olarak Türkiye'ye geçmek isteyen Suriye uyruklu 30 yaşındaki Nezahat Celal, iddiaya göre askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Şırnak'ın Cizre İlçesi Suriye sınırında bulunan Uğur Köyü Mevkii'ndeki meydana geldi. İddiaya göre Suriye'den mayınlı bölgeden Türkiye'ye geçmeye çalışan Nezahat Celal, sınır güvenliğini sağlayan askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. Askerlerin haber vermesi üzerine kadının cesedi ambulansla bölgeden alınarak Cizre Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayın duyulmasının ardından hastaneye Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret ile HDP İlçe Başkanı Ali Akdeniz ile DBP'liler geldi.

Nezahat Celal'in cesedinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi içine Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi. Bu arada öldürülen Celal'in eşinin daha önce Suriye'deki iç savaştan kaçarak geldiği Türkiye'de Mersin'in Tarsus İlçesi'ne yerleştiği, kadının da Tarsus'taki eşinin yanına gitmek için sınırı geçmeye çalıştığı öne sürüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)