BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuikastçı askerlerin nasıl hayatta kaldıkları ortaya çıktı----

Suikastçı askerlerin nasıl hayatta kaldıkları ortaya çıktı

Suikastçı askerlerin nasıl hayatta kaldıkları ortaya çıktı
01 Ağustos 2016 - 13:35 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek amacıyla Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı gerçekleştiren ve yakalanan 11 darbeci askerin nasıl hayatta kaldıkları ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe  girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek  amacıyla Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı gerçekleştiren ve yakalanan  11 darbeci askerin, küp şeker, erik, kayısı, mısır, olgunlaşmamış portakal ve  mandalina tüketerek beslendikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Ula ilçesine bağlı Şirinköy  Mahallesi'nde dün akşam vatandaşların ihbarı üzerine başlatılan çalışmalar  kapsamında yakalanan Enes Yılmaz, Ergün Şahin, İsmail Yiğit, Mehmet Demir,  Muhammet Burak İpek, Murat Köse, Şükrü Seymen, Bahadır Sagun, Mehmet Öztürk,  Mustafa Serdar Özay ile Muammer Gözübüyük'ün Muğla Emniyet Müdürlüğündeki  sorguları başladı.

Yakalanan askerlerin darbe girişiminin ardından saklandıkları ormanda yiyecek sıkıntısı çektikleri, geceleri Akçapınar, Akyaka ve Şirinköy Mahalleleri'ndeki boş evlere girerek buldukları yiyecekleri çaldıkları ve buralarda konakladıkları öğrenildi.
Söz konusu 11 darbeci askerin yakalandıklarında çantalarında kutularla küp şeker, tarlalardan çaldıkları mısır, erik, kayısı, olgunlaşmamış portakal ve mandalina bulundu. Askerlerin, geceleri bölgedeki boş evlerde ve dere kenarında konaklayarak arazide buldukları erik, karpuz ve inciri tükettikleri ve dikkat çekmemek için de belirli zamanlarda gruplara ayrıldığı belirtildi.

'Cami bombalayacak' dediler general oldu

 

Darbeci askerler böyle yakalandı

 

Fethullah'ın yanındaki kaftanlı tiyatrocu kim

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)