BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSudan MB Başkanı Türkiye'de hayatını kaybetti----

Sudan MB Başkanı Türkiye'de hayatını kaybetti

Sudan MB Başkanı Türkiye'de hayatını kaybetti
17 Haziran 2018 - 12:02 www.finansgundem.com

Sudan MB Başkanı Abdelqader'in Cumartesi günü Türkiye'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi

Sudan Merkez Bankası Başkanı Hazem Abdelqader, Türkiye'ye yaptığı ziyaret sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Sudan cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada Abdelqader'in Cumartesi günü kalp krizi nedeniyle öldüğü belirtildi ancak açıklamada başka bir detaya yer verilmedi.

58 yaşındaki Hazem Abdelqader'in Türkiye'de resmi bir ziyaret için bulunup bulunmadığı ise henüz bilinmiyor.

Abdelqader, Aralık 2016'da Sudan Merkez Bankası'nın başına getirilmiş ve onlarca yıldır devam eden ambargonun kaldırılması için ABD ile pazarlıkları sürdüren isim olmuştu.

Son aylarda Sudan Merkez Bankası'nın Döviz rezervlerinde yaşanan sıkıntı nedeniyle Sudan poundu dolar karşısında hızla erimiş ve ülkede Ocak ayından bu yana Sudan poundu dolar karşısında iki kere devalüe edilmişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cenk18 Haziran 2018 09:22

    Dunyada bir cok kanunsuzlugu pek cok sey uzerinden yapmak meshur bir yontem. Filmlere bile konu oluyor. Faili mechuller icinde "Turkiye'de ortadan kaldir" raconu Dunyada yaygin ve bilinen bir hale gelebilir, aman diyorum! Geleni geceni sokmayin artik su ulkeye. Nice 3uncu dunya ulkesine vizesiz giris veriyoruz, ama karsiliginda vize almak icin resmen surunduruluyoruz. Cok serbest bir ulkeyiz, yol gecen hani gibi. Halen onlem yok, OHAL ve ama buna bir onlem dahi yok. cikana dur, girene de hele bi dur diyen yok. Hadi ama biraz kafa calistirin artik!