BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu: Öksüz'ün Almanya'da olduğuna dair kuvvetli şüphe var----

Soylu: Öksüz'ün Almanya'da olduğuna dair kuvvetli şüphe var

Soylu: Öksüz'ün Almanya'da olduğuna dair kuvvetli şüphe var
14 Haziran 2018 - 01:59 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Soylu, "Adil Öksüz'ün Almanya'da olduğuna dair kuvvetli bir şüphe söz konusudur" dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün Almanya'da olduğuna dair kuvvetli bir şüphenin bulunduğunu bildirdi.

Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan Soylu, 3-4 aydır Almanya'da 15 Temmuz'la alakalı bir değişikliğin söz konusu olduğunu söyledi.

Bakan Soylu, bunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hükümet, İçişleri, Dışişleri ve Adalet bakanlıklarının ortaya koyduğu çalışmalar sonucu ortaya çıkan bir atmosfer olduğunu vurguladı.

Bundan 4-5 ay önce de FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün Almanya'da olduğuna dair birtakım değerlendirmelerin yapıldığını hatırlatan Soylu, şunları kaydetti:

"Bunlar somut değerlendirmeler değildir ama Almanya'da çok Türk yaşamaktadır, çok insan yaşamaktadır, istihbarı değerlendirmeler yapılmaktadır. Adil Öksüz'ün Almanya'da olduğuna dair kuvvetli bir şüphe söz konusudur. Almanya da şunu söylüyor, 'Eğer buradaysa biz bununla ilgili gerekli işlemi yaparız, yani sizin adınıza bu işlemi yaparız, bundan tereddüt etmeyin, bundan endişe etmeyin' diyor. Elbette ki bugünlerde bu değerlendirmenin ortaya çıkması da aslında 4-5 aylık süreç içinde gelişen bir sonuçtur."

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika14 Haziran 2018 09:23

    Adil Öksüz, darbe girişiminden hemen sonra gözaltına alınmış ve salınmış.Hatırlı kişiler devreye girmiştir. Ergenekon davasında gözaltına alınıp, A.Öksüz gibi jet hızıyla bırakılan şüpheli olmamıştı.

  • Dar14 Haziran 2018 09:13

    Darbe gecesi kim ne halt yedi asla bilemeyecegiz. Bildigimiz tek birşey var, darbeden sonra darbeyle hiç alakası olmayan yuzellibinden fazla kişinin sorgusuz sualsiz hukuksuzca işten atılması. Bunun hesabının sorulmasıni OHAL süresince mahkemeye başvurulmasını engelleyerek önlemiş oldunuz sms Allah katındaki mahkemede ohal ve siyaset sökmez. Onu hatırlatmak istedim arefe günü.