BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSosyal sorumluluk projelerinde yeni dönem ----

Sosyal sorumluluk projelerinde yeni dönem

Sosyal sorumluluk projelerinde yeni dönem
23 Şubat 2017 - 11:36 www.finansgundem.com

Sosyal fayda iletişimi konferansı Hemzemin’in üçüncüsü 2 Mart 'ta Pera Müzesi’nde düzenleniyor. Konferans’ta, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri, sürdürülebilir kalkınma hedefleri ele alınacak

“Daha İyi Bir Sosyal Fayda İletişimi İçin Deneyim Paylaşımı” hedefiyle yola çıkan Hemzemin Sosyal Fayda İletişimi Konferansı üçüncü yılında Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerinden sürdürülebilir kalkınma kavramına geçiş süreçlerini ele alıyor. 2 Mart 2017 Perşembe günü Pera Müzesi Oditoryumu’nda yapılacak konferans “Şirketim, Sosyalim, Sorumluyum!” başlığını taşıyor. Konferansın alt başlığı ise “Sürdürülebilirlik Aynasında Sosyal Fayda İletişimi!” olarak belirlendi.

Alanında uzman konuşmacıları şirketler, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler, medya mensupları ve iletişimcilerle bir araya getiren Hemzemin bu yıl odağını şirketlere ve kurumsal sosyal sorumluluk projelerine çeviriyor. Konferansta, “Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini belirlediği bu kritik dönemeçte şirketleri ve sivil toplum kuruluşlarını toplumsal olarak var oluşumuzu sürdürülebilir kılmak için nasıl bir dönüşüm bekliyor?” ve “Türkiye’de hayırseverlik itkisi ile başlayıp ‘biz de yapsak iyi olur’ diye devam ederek yayılan kurumsal sosyal sorumluluk projeleri nasıl ‘zorunlu’ hale geldi? Bu yeni dönemde kurumsal sosyal sorumluluk projeleri nasıl kurgulanmalı? Nasıl yönetilmeli? İletişimi nasıl yapılmalı?” gibi soruların yanıtları aranacak.

Toplantıda ayrıca, şirketlerin sivil toplumun birikimini, sivil toplumun ise şirketlerin kaynaklarını ortak fayda ekseninde daha verimli kullanıp kullanamayacağı ve gerçek bir dönüşüm için birlikte ve karşı karşıya nasıl çalışılabileceği üzerinde durulacak. 

İlki 26 Şubat 2015’te, ikincisi 12 Nisan 2016’da gerçekleştirilen Hemzemin Konferans, “iletişim”i odağına alarak sosyal fayda iletişimi üzerine farkındalık oluşmasını sağlamayı hedefliyor. Bu alandaki uluslararası örnekleri ve deneyimleri Türkiye’deki STK yöneticileri ve şirketlerin kurumsal sosyal sorumluluk birimlerinden uzmanların paylaşımına açıyor. Hemzemin, STK’ların iletişimini ayrı bir alan olarak tanımlayarak bu alanın gelişmesini de hedefleri arasına koyuyor.

Myra Ajans (www.myra.com.tr) tarafından Borusan Holding ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Hemzemin Konferans’a Kültür Ofisi Derneği ve Yaşama Dair Vakıf da katkı sağlıyor.

Hemzemin Konferans için [email protected] adresinden kayıt olmak gerekiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)