BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSivas'ta zehirlenme şüphesi: 488 kişi hastanelik oldu----

Sivas'ta zehirlenme şüphesi: 488 kişi hastanelik oldu

Sivas'ta zehirlenme şüphesi: 488 kişi hastanelik oldu
18 Temmuz 2018 - 15:56 www.finansgundem.com

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, şebeke suyundan kaynaklı rahatsızlık geçirdikleri şüphesiyle son 3 günde 488 kişi hastaneye başvurdu.

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı açıklamada, konunun kendilerine intikal etmesinin ardından hemen inceleme başlattıklarını söyledi. 

"DAĞDAN GELEN SU KAYNAĞINDA SORUN OLABİLİR"

İlçedeki su şebekesi depolarının bakımlarının ve kontrollerinin periyodik olarak yapıldığını belirten Yüksel, "İlçemizdeki tüm su depolarında klorlamayı yeniledik. Dağdan gelen su kaynağından kaynaklı sorun olabilir." dedi. Vatandaşlarda rahatsızlığa yol açan sorunun tespiti için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Fazlı Yüksel, şunları kaydetti:

"Tahlil sonuçları çıkmadığı için kesin bir bilgi veremiyoruz. İl Sağlık Müdürlüğünden ekiplerimiz ilçeye gelmek üzereler. Gerek ilçe merkezinden, gerekse suyun geldiği dağ bölgesinden tahlil yapılarak gerekli incelemeler yapılacak. Konuyla ilgili gerekli açıklama daha sonra yapılacaktır. Şu anda her şey kontrol altında, zehirlenme bulgusu yoktur. Belediyemizde klor ilacı mevcuttur. Belirtilen şikayetler sadece ilçe merkezimizde değil Kösedağ’dan gelen su kaynağını kullanan çevre köylerde de aynı şikayetler mevcuttur. Köylerden gelen başvurular da bu sayının içerisindedir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)