BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞırnak Düğün Dağı'nda yaralı PKK'lı böyle yakalandı----

Şırnak Düğün Dağı'nda yaralı PKK'lı böyle yakalandı

Şırnak Düğün Dağı'nda yaralı PKK'lı böyle yakalandı
25 Ekim 2016 - 15:01 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak’taki Düğün Dağı bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 PKK’lı etkisiz hale getirildiğini, 1 PKK’lının ise yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak’taki Düğün Dağı bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 PKK’lı etkisiz hale getirildiğini, 1 PKK’lının ise yaralıolarak ele geçirildiğini açıkladı. Tespit edilen 4 mağara ve 100’er metrelik 2 tünel kullanılmaz hale getirildiği belirtildi. Operasyonlar sırasında yaralanan 1 PKK’lı terörist mağarada saklanırken güvenlik güçleri tarafından yakalanması kameralara yansıdı.
 

4 MAĞARA VE 2 TÜNEL KULLANILAMAZ HALE GETİRİLDİ

Şırnak Düğün Dağı bölgesindemki operasyona 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na bağlı 48’inci Hudut Tugay Komutanlığı birlikleri ve Geçici Köy Korucuları katıldı. Düğün Dağı güneyinde PKK’lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında 2 PKK’lı etkisiz hale getirilirken 1 PKK’lı yaralı olarak ele geçirildi.

Şırnak Düğün Dağı’ndaki operasyonda 2 PKK’lı öldürüldü

Tespit edilen 4 mağara ve 100’er metrelik 2 tünel kullanılmaz hale getirildi. Mağaralara girişler öncesi mayın/bomba arama köpekleri kullanıldığı belirtildi.

Şırnak Düğün Dağı’ndaki operasyonda 2 PKK’lı öldürüldü

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramada, çok sayıda da silah ve teçhizatla birlikte ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında, 1 Biksi makineli tüfek, 1 Kanas keskin nişancı tüfeği, 1 Zagros keskin nişancı tüfeği, 1 RPG-7 roketatar, 1 M-16 piyade tüfeği, 2 AK-47 piyade tüfeği, 2 el bombası, 1 termal kamera, 1 araç telsizi, 1 video kamera, 1 hilti, 3 gaz maskesi ve bol miktarda yaşam malzemesi ve örgütsel doküman olduğu belirtildi.

Şırnak Düğün Dağı’ndaki operasyonda 2 PKK’lı öldürüldü

YARALI TERÖRİST BÖYLE YAKALANDI

Operasyonlar sırasında yaralanan 1 PKK’lı terörist mağarada saklanırken güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)