BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaŞirketler karlarını minimize etti!----

Şirketler karlarını minimize etti!

Şirketler karlarını minimize etti!
28 Ekim 2016 - 14:19 www.finansgundem.com

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın "Biz artık karlarımızı minimize ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz" dedi

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Ankara'daki konut satışlarının eskisi gibi tatminkar olmamasına rağmen yatırımlarını sürdürdüklerini belirterek, "Bunun alıcı açısından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Biz artık karlarımızı minimize ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz." dedi.

Akın, Akfen İnşaat'ın konut projesinin Ankara basın tanıtımında, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyada yaşanan sorunların piyasayı etkilediğini ancak hem içeride hem de dışarıdaki meselelere ilişkin umutlu olduklarını ifade etti.

Planlanmış olan yatırımlara kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayan Akın, "Ankara'da konut satış fiyatları eskisi gibi tatminkar olmayabilir, satışlar ağır olabilir. Bunun alıcı açısından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Biz artık karlarımızı minimize ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)