BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakSina Afra, CEO arıyor----

Sina Afra, CEO arıyor

Sina Afra, CEO arıyor
28 Haziran 2017 - 14:22 www.finansgundem.com

Evtiko'nun kurucusu Sina Afra, Türkiye'den yurtdışına açılmayı hedefliyor

Sina Afra'nın geçen eylül ayında kurduğu Evtiko yurtdışına açılıyor. İspanya ve İtalya'da yatırım planlayan Afra, bu ülkelerde yönetici arayışına geçmiş bile. Peki Evtiko ne? Ev sahiplerinin bolca zamanını alan sayısız alıcı adayı arasında Evtiko, 48 saat içinde teklif verip 72 saat içinde satış işlemini gerçekleştirerek, farklı bir satış deneyimi sunuyor.

Şu an günde 40-50 gayrimenkulün satış talebinin kendilerine ulaştığını söyleyen Evtiko Kurucusu ve CEO'su Sina Afra, "İstanbul'da ayda 11 bin evin piyasaya sunulduğunu düşünürsek, bunun şu an yüzde 10'u Evtiko'ya geliyor" diyor. Uzun vadede hedef İstanbul'da bir yılda satılan evlerin yüzde 1'inin Evtiko üzerinden satılması. Amaçlarının sürdürülebilir, Türkiye'den yurtdışına açılmış bir yapı oluşturmak olduğunun altını çizen Afra "Çok yakın zamanda İtalya ve İspanya'ya açılacağız. İki ülke için birer CEO arıyoruz" diye konuşuyor. (Ekonomist Dergisi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)