BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞimşek'ten Rus iş adamlarına yatırım daveti----

Şimşek'ten Rus iş adamlarına yatırım daveti

Şimşek'ten Rus iş adamlarına yatırım daveti
21 Kasım 2017 - 22:19 www.finansgundem.com

Mehmet Şimşek'in, Rus iş adamlarını Türkiye'ye yatırıma davet için 23-24 Kasım'da Moskova'da temaslarda bulunacağı bildirildi

Türkiye, ekonominin yaşadığı darboğazı yabancı sermaye çekerek hafifletmek için gözünü Rusya'ya çevirdi. Sputnik'ten Yurdagül Şimşek'in haberine göre, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Moskova'da Rus iş dünyasının temsilcileriyle buluşacak. Şimşek, Rus işadamlarını yatırım için Türkiye'ye davet edecek.

Edinilen bilgiye göre ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sberbank'ın daveti ile 23-24 Kasım tarihlerinde Moskova'da olacak. 

Şimşek, Sberbank'ın ev sahipliğinde düzenlenecek toplantılarda Rus iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek. 

Türkiye ekonomisindeki son gelişmelere ilişkin bilgi verecek olan Şimşek, Rus iş adamlarını Türkiye'de yatırım yapmaya davet edecek.


Başbakan Yardımcısı Şimşek'in, Moskova'da ayrıca Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç ile de bir görüşme yapması bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)