BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakŞimşek ve Akdoğan yeni kabinede olacak mı----

Şimşek ve Akdoğan yeni kabinede olacak mı

Şimşek ve Akdoğan yeni kabinede olacak mı
24 Mayıs 2016 - 06:34 www.finansgundem.com

Binali Yıldırım'ın bugün açıklayacağı kabine için en çok merak edilen, Mehmet Şimşek ve Yalçın Akdoğan'ın görev alıp almayacağı

AK Parti’nin önceki günkü olağanüstü kongresinde genel başkan seçilen Binali Yıldırım, kabinesiyle birlikte hükümet programını da bugün açıklayarak hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Sürpriz değişiklikler içerebileceği belirtilen kabine listesinde ise gözler Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Yalçın Akdoğan’a çevrildi. En büyük sürprizi bu iki ismin liste dışı kalmasının oluşturabileceği belirtilirken, Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Faruk Çelik, Mehmet Müezzinoğlu, Efkan Ala, Volkan Bozkır, Fikri Işık, Veysel Eroğlu, İsmet Yılmaz, Akif Çağatay Kılıç, Cevdet Yılmaz ve Naci Ağbal’ın bakan olarak kalmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak İsmet Yılmaz’ın Milli Savunma’dan Ulaştırma Bakanlığı’na kaydırılması, onun yerine de Meclis Savunma Komisyonu’nun Savunma Sanayi Müsteşarlığı kökenli Başkanı Faruk Özlü’nün getirilebileceğinden söz ediliyor.

Ekonominin kaptanlığı için Nurettin Canikli ile Berat Albayrak’ın adı geçerken, kulislerde Şimşek’in yerinde kalması halinde Canikli’nin Gümrük Bakanı olacağı, Albayrak’ın ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda kalabileceği konuşuluyor. Kayseri kontenjanının Mustafa Elitaş’tan mı yoksa Mehmet Özhaseki’den yana mı kullanılacağı da merak konusu oldu. (Hürriyet / Turan Yılmaz - Gizem Karakış)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)