BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiŞimşek: Türkiye geri gitmeyecek----

Şimşek: Türkiye geri gitmeyecek

Şimşek: Türkiye geri gitmeyecek
24 Mart 2017 - 09:35 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ilk çeyrekte ılımlı büyümenin devam ettiğini söyledi.

Şimşek Türkiye ekonomisinin çok boyutlu ve ciddi şoklara karşı direnç göstermiş bir ekonomi olduğunu belirterek "Türkiye'nin hikayesini güçlü kılacak reformların başında yönetimde istikrarı sağlayacak Anayasa reformu var" dedi.

Şimşek anayasa değişikliğinden sonra kamunun yeniden yapılandırılmasının gündemde olduğunu belirterek "devrim niteliğinde bürokrasiyi nasıl azaltırız şeklinde çalışmamız var...Bütün kamunun verdiği hizmetleri, süreçleri e-devlete taşıyacağız." diye konuştu.

Türkiye'nin hukuk devletinden uzaklaştığı tezinin doğru olmadığını savunan Şimşek "Türkiye demokraside resesyona girdi algısı var. Doğru değil. Türkiye çok ciddi travmalar yaşadı..Türkiye'nin demokrasiyi, hukuk devletini güçlendirme hedefi vardır. Türkiye asla geri gitmeyecek, içe kapanmayacak, ne dışarıdan ne de batıdan kopacak." yorumunu yaptı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)