BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞimşek-Tural ikilisi yarı finalde----

Şimşek-Tural ikilisi yarı finalde

Şimşek-Tural ikilisi yarı finalde
14 Eylül 2014 - 21:49 www.finansgundem.com

5. Embassy Tenis Turnuvası'nda; Maliye Bakanı Şimşek ile Tenis Federasyonu Başkanı Tural ikilisi yarı finale yükseldi

Türk ve yabancı diplomat ile bürokratların mücadele ettiği 5. Embassy Tenis Turnuvası'nda, çift erkeklerde yarışan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural ikilisi yarı finale yükseldi.

19 Mayıs Spor Kompleksi içinde yer alan Ankara Tenis Kulübü (ATK) kortlarında düzenlenen turnuvanın ikinci gününde çift erkekler grup maçları yapıldı. Çift erkeklerde yarışan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Tenis Federasyonu Bakanı Osman Tural ikilisi, Hakan Çınar-Argun Bozkurt ikilisiyle karşılaştı.

Bakan Şimşek ve Başkan Tural ikilisi maçı 2-0 kazanarak bir üst tura çıkmayı başardı.
      
“RAKİBİMİZ BİRAZ ZAYIF KALDI!”
Maçın ardından açıklama yapan Bakan Şimşek, beklenenden kolay ve güzel bir maç olduğunu belirterek, "Federasyon Başkanı Tural, iyi bir performans gösterdi. Rahat bir oyun oldu. Rakibimiz biraz zayıf kaldı. Bir sonraki tura bakacağız" dedi.

Yoğun gündemi nedeniyle düzenli spor yapamadığını kaydeden Şimşek, fırsat buldukça sabah veya akşamları spora gitmeye çalıştığını söyledi. Karşılaşmayı, Bakan Şimşek'in eşi Esra Şimşek, 8 ay önce dünyaya gelen ikizleri Azra Esma ve Sare Nur ile birlikte izledi. Esra Şimşek, eşinin performansını beğendiğini belirterek, "Bize şans getirsin diye bebeklerimizi de getirdik. Aslında pek şansa da ihtiyacı yok" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)