BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaŞimşek: Aysan kişisel nedenlerle ayrıldı----

Şimşek: Aysan kişisel nedenlerle ayrıldı

Şimşek: Aysan kişisel nedenlerle ayrıldı
05 Nisan 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası PPK üyesi Ahmet Faruk Aysan'ın görevinden istifa etmesine ilişkin açıklama yaptı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Üyesi Ahmet Faruk Aysan'ın kişisel nedenlerle görevinden ayrıldığını söyledi.
Şimşek twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Aysan kişisel nedenlerle ayrıldı, akedemi hayatına dönüyor. Gösterdiği yoğun çalışma ve bağlılık için kendisine minnettarız" dedi. Ahmet Faruk Aysan, 3 Kasım 2011 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Banka Meclisi Üyesi, 21 Kasım 2011 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali babida05 Nisan 2017 18:16

    Yersen...

  • şimşek05 Nisan 2017 14:48

    sayın şimşek akpde sn. babacandan sonra tek saygı duyduğum isim ancak o da yukarıdan bazı baskılar ile karşı karşıya. aksi takdirde kendisinin gerçekten bir ekonomist ve devlet adamı olduğunu düşünüyorum. sanki başbakan ve cumhurbaşkanının yaptığı yanlışları kapatmaya çalışıyor gibi, batıyla bağımız kopmayacak, kredi derecelendirme kuruluşlarının notu bizim için önemlidir gibi açıklamalarından bunu çıkarıyorum.

  • ad05 Nisan 2017 14:02

    bizde inandık.