BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklar gidiyor, yağmur geliyor!----

Sıcaklar gidiyor, yağmur geliyor!

Sıcaklar gidiyor, yağmur geliyor!
29 Ağustos 2013 - 16:07 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son açıklamada sıcaklıkların 8 dereceye kadar azalacağını ve yağışların etkili olacağını bildirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmeye göre, hava sıcaklığı yarın kuzeybatı kesimlerde, hafta sonunda kuzey, iç ve batı bölgelerde 3 ila 8 derece azalarak mevsim normalleri civarına gerileyecek. İstanbul'da 31 Ağustos Cumartesi ve 3 Eylül Salı günü, Ankara'da Cuma ve Cumartesi günü yağış bekleniyor.30.08.2013 Cuma günü; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Artvin ve Rize'nin iç kesimleri ile akşam ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Çorum, Burdur ve Antalya'nın kuzeybatısının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam ve gece saatlerinde Sakarya, Kocaeli'nin kıyı ilçeleri, Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu ile Sinop'un iç ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
31.08.2013 Cumartesi günü; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile gece saatlerinde Konya, Nevşehir, Niğde ve Aksaray çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Bartın, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile Sinop'un batısında, öğle saatlerinden sonra aralıklarla Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
01.09.2013 Pazar günü; Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bartın, Sinop ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların aralıklarla Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgarın yarın ve hafta sonunda Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s), Güney Ege'de kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)