BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemShow Radyo'nun yeni sahibi Bilal Şirin----

Show Radyo'nun yeni sahibi Bilal Şirin

Show Radyo'nun yeni sahibi Bilal Şirin
15 Ağustos 2018 - 04:28 www.finansgundem.com

Kocaelili genç işadamı Bilal Şirin, Show Radyo Viva, Viva TV, Dijibox'ı satın aldı

Show Radyo, Radyo Viva, Viva TV, Dijibox satıldı. Yayın kuruluşlarının yeni sahibi 28 yaşındaki Kocaelili işadamı Bilal Şirin oldu. Daha önce TMSF’de bulunan kanal ve radyolar Sevin Ergun Sefada tarafından 17.5 milyon dolara satın alınmıştı. Şirin’in ise bu satış için ne kadar ödediği açıklanmadı.
Şirin, satış sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin ekonomik bir kuşatma altında olduğu, herkesin dolar kurunu konuştuğu bir dönemde, Show Radyo, Radyo Viva, Viva TV, Dijibox markalarına yatırım yaptım. Yatırım yapmanın sırası mı diyen oldu, devir parayla para kazanma devri diye akıl veren de çıktı ama bu sözlerin hiç önemi yok benim için. Ben ülkemin geleceğine inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi oyunu gördük ve şimdi daha büyük daha güçlü bir Türkiye için cesaretle yatırım yapma zamanı” dedi.

Sektörde büyümeyi hedeflediklerini söyleyen Şirin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu alanda da büyük oyunculardan biri olma hedefimiz var. Sadece kendi markalarımızı büyütecek değil radyo dinleyici sayısını arttıracak bir içerik üzerinde çalışıyoruz şu an.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)