BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSGK Başkanı istifa etti----

SGK Başkanı istifa etti

SGK Başkanı istifa etti
26 Nisan 2018 - 13:46 www.finansgundem.com

SGK Başkanı Bağlı milletvekili aday adaylığı için istifa etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya ve Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

SGK'nin 18 Aralık 2015'ten bu yana başkanlığını yürüten Bağlı, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifasını sundu. Bir süre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı da yapan, evli ve dört çocuk babası Bağlı'nın Şanlıurfa veya Gaziantep'ten aday adayı olması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata ile TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya da görevinden ayrıldı.

Milli Eğitim Bakanlığında uzun yıllar yöneticilik yapan ve TRT Genel Müdür Yardımcılığına 2017 başında atanan Fethi Fahri Kaya'nın, memleketi Eskişehir'den aday adayı olacağı belirtiliyor.

TRT Hukuk Baş Müşaviri Avukat Maruf Okuyan da AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasında yer aldı.

Burdur Valisi de görevinden ayrıldı

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 24 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylığı için dün akşam görevinden istifa etti.

Öte yandan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın da bugün milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa edeceği belirtildi.

YSK seçim takvimini tamamladı

 

Kamu görevlilerinin seçim istifası için son gün

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)