BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSertex dünya liderliğine göz dikti----

Sertex dünya liderliğine göz dikti

Sertex dünya liderliğine göz dikti
22 Kasım 2016 - 17:18 www.finansgundem.com

Sertex Genel Müdürü Ercan Pesen, suni deri, süet, dokuma ve örme kumaş üretiminde Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri olan Flokser’in Sertex markasıyla 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yaptığını söyledi.

Türkiye’nin en büyük deri, süet üretimi ve ihracatını yapan şirketlerinden olan Flokser, dünya pazarlarından büyüyor. Suni deri, süet, dokuma ve örme kumaş üretiminde Türkiye’nin öncü firması Flokser,  bünyesindeki en önemli markası Sertex ile bu alanda dünya lideri olmak için küresel yatırım ve girişimlerine devam ediyor. Sertex Genel Müdürü Ercan Pesen, 30 yılı aşkın bir pazar tecrübesine sahip olan “Flokser, Sertex” markası ile mobilya, ayakkabı, giyim, çanta, otomotiv, halı inşaat gibi 10’un üzerinde sektöre de ürün tedarik ettiklerini söylüyor.
Geçen hafta düzenlenen 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın ödül töreninde bir konuşma yapan Ercan Pesen, Flokser’in yeni yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Binin üzerinde çalışanı, 200’ün üzerinde yöneticisiyle faaliyet gösteren Flokser, Sertex markası yurtiçi ve yurtdışı franchise, üretim ve satış faaliyetleriyle, Hadımköy ve Çerkezköy üretim merkezlerinde yaklaşık 100 bin metrekare alanda suni deri, süet, dokuma ve örme kumaş üretiyor. Suni deri ve süet üretiminde Avrupa’nın en büyük firması olan Flokser, küresel yatırım ve girişimlerine devam ediyor.



Sertex Genel Müdürü Ercan Pesen, MOSDER’le aynı vizyon ile mobilya sektörüne de değer katmaya devam edeceklerini belirten ve her yıl olduğu gibi bu yıl da MOSDER etkinliklerine sponsor olduklarını söyleyen Ercan Pesen, “12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışmasının altın sponsorluğunu üstlenmenin gurunu yaşıyoruz. Türkiye mobilya sektörünün MOSDER ve üyelerinin vizyonuyla birlikte küresel arenada büyük başarılara imza atıyor” dedi.

“50’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz”

“50’nin üzerinde ülkeye ihracat yaparak, 4 kıtada sektörel faaliyetlere ve fuarlara katılarak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” diyen Peşen sözlerine şöyle devam etti:
“Teknolojik gelişmeleri takip ederek bunları firmamıza ve ülkemize kazandırarak ve daha fazla katma değer yaratmaya çalışarak, sektörümüzdeki ilk ve tek AR-GE merkezi olmanın gururunu yaşıyoruz. 2016 yılını dünyadaki tüm olumsuzluklara rağmen hedeflerimiz çerçevesinde başarı ile tamamlıyoruz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)