BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSeri tecavüz dehşeti! ----

Seri tecavüz dehşeti!

Seri tecavüz dehşeti!
05 Temmuz 2015 - 11:28 www.finansgundem.com

İstanbul’da halasıyla yaşayan 13 yaşındaki kızın tecavüz dehşeti

Anne-babası ayrı olan ve İstanbul’da halasıyla yaşayan 13 yaşındaki bir kız, intihara kalkıştı. Olayın arkasından tecavüz dehşeti çıktı!

Kurtarılan kız, psikologla yaptığı görüşmede, Çorlu’da 3 kişinin tecavüzüne uğradığı için intihara yeltendiğini söyledi, zanlıların ismini verdi. Savcılık zanlılarla ilgili suç duyurusunda bulundu.
 
Annesi ve babası ayrıldıktan sonra, Çorlu’dan İstanbul’a giderek halasının yanına yerleşen R.P., yaşı büyük erkeklerle ‘uygunsuz’ yazışmalarda bulunduğu gerekçesiyle halasının kendisine interneti yasaklaması üzerine ilaç içerek intihara kalkıştı. Kurtarılan kızın intihar girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma, korkunç bir gerçeği de ortaya çıkardı.
 
Psikoloğa yönlendirilen R.P., Çorlu’da babası ve babaannesiyle yaşadığı dönemde önce sevgilisi A.Ö. ile cinsel ilişkiye girdiğini, daha sonra İ.S. ve M.E. adlı şahısların tecavüzüne uğradığını iddia etti. Bu ifadelerin ardından Anadolu Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı ve Çorlu Savcılığı’na dilekçe göndererek 3 kişinin yakalanarak ifadelerinin alınmasını istedi. (Sedef Şenkal Demir/Habertürk)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)