BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSergen Yalçın istifa etti----

Sergen Yalçın istifa etti

Sergen Yalçın istifa etti
22 Nisan 2017 - 21:28 www.finansgundem.com

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolcuları hedef alarak istifa etti

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 4 maç kaybeden Kayserispor teknik direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrasında istifa kararı aldığını açıkladı. Yalçın istifa kararını açıklarken futbolcuları hedef aldı.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

Söylenecek fazla bir şey yok. Bireysel hatalardan beklemediğim hatalar bu seviyede olmaması gerekiyor ama oldu. Oyunsal olarak son dönemde inanılmaz bir düşü içerisindeyiz. Son oynadığımz maçlarda dibe vurdu bu istek ve arzu...
2 haftalık arada çok çalıştık, sistemi ve idman saatlerini ama olmadı. Futbolda bu kadar düşüş olmaz. bütün futbolcularda olmamalı en azından. Çok iyi başladık düşüş olacaktı biliyorduk ama bu kadar bütün takımın da kopması çok enteresan. Daha arzulu daha istekli olmaları gerekiyordu. Malesef bazı şeyleri değiştiremiyoruz.

"BAŞKANA RAPOR VERDİM"

Kendi içimizde yaşadığımız sıkıtılar yaşadık. Biz de konsantrasyonumuzu kaybettik. Çalışmayan oyuncular var biz onları saha içinde zaten idare ediyorduk ama bu sorunlar saha dışına da sıçradı. Takımdan kopan oyuncular var ve biz birlikte hareket edemedik. Başkana zaten en az iki oyuncunun bu takımda olmamasıyla ilgili rapor verdim. Çünkü birlikte hareket edemedik biz bunu malesef beceremedik.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)