BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'ten Milli Takım iddialarına yanıt----

Şenol Güneş'ten Milli Takım iddialarına yanıt

Şenol Güneş'ten Milli Takım iddialarına yanıt
17 Aralık 2018 - 05:48 www.finansgundem.com

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü doğrulayan Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, Milli Takım iddiaları için, "Ben Beşiktaş'ta görevliyim. Mukavelem devam ediyor. Göndermezlerse gitmem" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüğü iddialarını doğruladı.

Siyah Beyazlıların hocası Şenol Güneş, "Milli takım ile ilgili mi görüşmeye gittiniz" sorusu üzerine TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüğünü teyit edip bunu şöyle gerekçelendirdi:

'İBRAHİM SETEN'LE İLGİLİ GİTTİM'

"Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Yıldırım Demirören'in yanına gitsem ne olur, gitmesem ne olur… Ama gittim. İbrahim Seten ile ilgili. Para mara konularını yazmışı, onlarla ilgili. O beni aramıştı. Yıldırım Bey, ben sizi buluşturur konuştururum demişti. Onun dışında nişan konusu vardı. Gidip konuşmak istedim. Gittim konuştum."

'GÖNDERMEZLERSE GİTMEM'

"Gizli bir şey olur mu? Ben Beşiktaş’ta görevliyim. Çalışıyoruz, işimizi yapıyoruz. Karşınıza geldim, oraya mı transfer oluyorum yani? Benim mukavelem devam ediyor. Göndermezlerse, gitmem."

'BUGÜN-YARIN OLUR, BİLEMEM'

"Ben gittim görüştüm zaten daha önce. Olmayacağını da söyledim. Bugün olur, yarın olur. Bunları bilemiyoruz."

'TARAFTARI MUTLU ETMEK İSTİYORUM'

"Ama ben Beşiktaş'ta çalışıyorum ve katkı yapmaya çalışıyorum. Kaldığım her gün için bunu yapacağım. Taraftarları mutlu etmek istiyorum. Durumumuzdan memnun değiliz. Herkes kendi oyununu iyi oynayacak ve vicdanen rahat olacağız."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)