BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'ten Fabri'ye sitem----

Şenol Güneş'ten Fabri'ye sitem

Şenol Güneş'ten Fabri'ye sitem
19 Ağustos 2017 - 00:38 www.finansgundem.com

2-2 sonuçlanan Kasımpaşa maçının ardından açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü, yedikleri ikinci gol için "Yenilecek bir gol değildi" ifadesini kullandı

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Güneş, özellikle ikinci golde hatası bulunan Fabri'ye sitemde bulundu.

Güneş'in açıklamaları şöyle;

Oyun olarak maç tamamen bizim kontrolümüzdeydi. İki tane şutları var 2 golleri var. Attığımız gollerden sonra tempo düşürdük. Rakibin şansı da yardım etti. İkinci gol yenilecek bir gol değildi. İlk golde de vurdurmamalıydık.Bizim gibi üst seviye de oynayan bir takıma bu goller yakışmadı. Oyun üstünlüğü skor üstünlüğüne yansımadı. Yeni futbolcularda sıkıntı yok. Henüz tam olarak istediğimiz seviyede değiller o yüzden yedek başlıyorlar.

Su molası neden veriliyor bilmiyorum

Transferi ben yapmıyorum. Yönetim yapıyor. Konuşmam doğru olmaz. Önümüzdeki maça bakacağız. Türkiye sonunda bir hoca buldu. Nezaketen biz gittik ve görüştük. Niyetimiz kendi işimizi iyi yapmak. Çin'e gitmenin bir zaman kaybı olabilir ama bunun telafisi olabilir. Bu seviye giderek yukarıya gidecek. Öyle çalışıyoruz. Bu su molası neden veriliyor bilmiyorum. O zaman uzatma dakikası su molası için mi veriliyor. Bir de çay molası versinler.

Özdeş: Coşku bize bir puan kazandırdı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, yaptıkları pozisyon hataları nedeniyle Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıklarını söyledi.

Özdeş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi başladıkları oyunda hatalı goller yediklerini belirterek, "Neme ve ligin ilk haftaları olmasına rağmen ikinci yarı verdiğimiz mücadele, ortaya koyduğumuz coşku bize bir puan kazandırdı." dedi.

Pozisyon hatasından yedikleri ilk golün ardından bocalama yaşadıklarını vurgulayan Özdeş, "Beraberliği yakaladık. En güçlü olduğumuz yan organizasyonda pozisyon hatası vererek 2-1 geriye düştük. Kasımpaşa'nın yeri Avrupa kupalarıdır. Bunun için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)