BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a olay cevap----

Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a olay cevap

Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a olay cevap
16 Ocak 2017 - 23:11 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor'u 2-0 yendikleri maçı değerlendirdi. Güneş, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve transfer konularına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasını Osmanlıspor galibiyetiyle geçen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, 3 puanı hak ettiklerini belirtti. Zorlu bir takımla oynadıklarını ifade eden Güneş, kötü zeminden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Maçı şu sözlerle değerlendiren Güneş, "İlk yarının son maçı. Puan olarak 38 yaptık. Bu akşam puan kaybetseydik sıkıntı olurdu. Bizim gibi takımın 40 puan üzerinde alması gerekiyordu. Rakibin güçlü olduğunu biliyorduk. Beklediğimizden daha iyi saha koşulları vardı. Takımın konsantrasyonu iyiydi. Bazen gereksiz geride kalıp hücuma çıkmadık. Maçın tamamına baktığımızda 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Osmanlıspor harika çıkış yaptı. Avrupa’da tur atladı. Böyle zeminde Osmanlıspor’u yenmek bizim için sevindirici” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş, muhabirin ‘Santrfor istiyor musunuz?’ sorusuna ise net cevap vermekten kaçınarak şu sözleri söyledi;

“Transferle ilgili fikrimi başkan Fikret Orman ile paylaştım. Artık görev onlarda. Ben hiçbir oyuncuyu kovmuyorum. Biz burada görevliyiz, başkan ve yönetim bize görev verdi. Onlarla konuşup, çalışıyoruz. Gitmesi ve gelmesi gereken isimleri başkana verdim. Bazı mevkilerde fazlalık var ve oyuncular fazla görev alamayacak. Bazı mevkilerde ise eksiklikler var."

AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ ÜZERİNE...
"Aziz Bey'in sözleri, herkes iyi niyetliyse, ortaya gelip konuşalım. Herkes başkalarını değiştirmesin, önce kendini değiştirsin. Birbirimize bir adım atalım. Bu hem hakemler için, hem de federasyon için geçerli. Daha güzel işler yapmalıyız. İlkeler üzerinden gitmeli. Ben fikirlere açığım, neden olmasın?

QUARESMA AÇIKLAMASI:
"Quaresma gibi bir oyuncunun bunu yapması yanlış. Hiçbir oyuncunun bunu yapmaya hakkı yok. Esas olan Beşiktaş'ın büyüklüğüdür. Bunu kendisine soracağım. Belki de çok sıcak olduğu için çıkartmıştır eldivenlerini bilemiyorum.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)