BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş evine geçti----

Şenol Güneş evine geçti

Şenol Güneş evine geçti
20 Nisan 2018 - 16:10 www.finansgundem.com

Fenerbahçe derbisinde kafasından yaralanan, kafasına dikiş atıldıktan sonra geceyi hastanede geçiren Şenol Güneş taburcu edildi. Taburcu edilen Güneş'i takım kaptanları evinde ziyaret etti

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeniyle başına yabancı madde isabet etmesiyle yaralanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş taburcu edildi. Güneş, hastaneden doğruca evine gitti.

Beşiktaş'ta takım kaptanları Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup bu sabah hastaneden taburcu olan Şenol Güneş'i antrenman sonrası evinde ziyaret ettiler...

Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup, Evkur Yeni Malatyaspor hazırlıklarına başladıkları antrenmanın ardından Güneş'in evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Öte yandan sosyal medyada dolaşan bazı paylaşımlarda tribünden atılan cisimle yaralanan Şenol Güneş'in kafasının yarılmadığı iddia edilmiş, hatta Fenerbahçe'nin sağlık sponsoru olan Liv Hospital'ın ambulansındaki görevlilerin ilk müdahaleyi yaptığı ve ambulansta bulunan Can Gürsoy'un Şenol Güneş'in kafasının yarılmadığını söylediği söylentisi yayılmıştı.
Liv Hospital yetkilileri ne İstanbul'daki hastanelerinde ne Samsun'daki hastanelerinde ne de kendilerine bağlı ambulanslarda bu isimde birinin olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü de Teknik Direktör Şenol Güneş'e ilk müdahaleyi kulüp doktorlarının yaptığını ve ambulansta herhangi bir müdahalede bulunulmadığını açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)