BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş: Daha farklı kazanabilirdik----

Şenol Güneş: Daha farklı kazanabilirdik

Şenol Güneş: Daha farklı kazanabilirdik
10 Ağustos 2018 - 00:06 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme ilk maçındaki LASK Linz galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş basın mensuplarının karşısına çıktı.

Şenol Güneş, gol yemeden kazanmalarının kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "Daha farklı kazanabilirdik. Oyun olarak da şartlar içinde oyuncular ciddi şekilde oynamaya çalıştı, rakip de dirençli çalıştı. İlk yarıda ve ikinci yarıda birer pozisyon verdik. 4-5 net pozisyonumuz vardı ama gol yapamadık. Daha farklı olabilirdi. Bugün oyun bizim oynayacağımız bir alanda değildi. Daha hızlı pas yaparak oynamamız gerekirken topu kontrol etmede güçlük çektik. Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi, hepsine teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"DEPLASMANA GELEN TAKIM İÇİN İYİ BİR HAKEM VE İYİ BİR ZEMİN VARDI"

Çok fazla top kayıpları yaptıklarını belirten Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı: "Bazen öyle top kayıpları yaptık ki, rakibin istediği bir şeydi bu. Onlar da top kaybı yaptı. Deplasmana gelen takım için iyi bir hakem ve iyi bir zemin vardı. Daha hızlı oynamak için futbolun akıcı olması gerekiyor. Bunu sağlayamadık. Oğuzhan'ın attığı ortada iyi bir orta oldu ama bazı paslarda bunu yapamadı. Kaldı ki Oğuzhan ayağı iyi olan bir oyuncu. Sahanın zeminin kötü olması bizi olumsuz etkiledi. Buradaki 2 maçta da, zemin bizim yön değiştirmemizi engelledi. Kanatlardan ortalarda da isabet azdı. Zemin etkiledi. Kapanmak isteyen takım merkezi kapatıyor ve bu nedenle kanatlardan gelmemiz gerekiyordu. Attığımız golde Larin'i rakip takip etti, Babel arkadan attı. Benzer pozisyonda Babel indirdi, Oğuzhan kaçırdı. Ama zemin kötü olunca aralara pas yapmakta da zorlandık. Bir pozisyonda Vagner aradan attı ancak normalde o pasın öyle gitmemesi gerekiyordu. Zemin, oyunu etkiledi. Bütün oyuncularımız şartlar içinde en iyisini yapmaya çalıştı. Buna Lens de Larin de dahil. Larin geniş oyunu biraz daha iyi yapsa olurdu. Vücudunu da iyi kullanıyor. Bugün bizim oyuncularımıza direkt yapılan fauller vardı. Larin pozisyon da buldu ama vuruş olarak sıkıntı yaşadı. Olumluydu ama bugün."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)