BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisŞeniz Yarcan 28.5 yıl sonra TSKB’ye veda etti----

Şeniz Yarcan 28.5 yıl sonra TSKB’ye veda etti

Şeniz Yarcan 28.5 yıl sonra TSKB’ye veda etti
27 Aralık 2016 - 13:33 www.finansgundem.com

Sermaye Piyasalarının usta ismi Yatırım Finansman Genel Müdürü Şeniz Yarcan emekli oldu. Yarcan mesajında “Damarlarımda TSKB kanı dolaşıyor’ diye yazdı

FINANSGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Çalışma hayatını Hazine ve Sermaye Piyasalarına adayan Şeniz Yarcan, 28.5 yıllık TSKB serüvenine ‘artık tamam’ dedi. Son beş yıldır Genel Müdür olarak görev yaptığı -TSKB iştiraki- Yatırım Finansman’a ‘emekli’ olarak veda eden Şeniz Yarcan, “Onurumla ve gururla ayrılıyorum” mesajıyla noktayı koydu.

“HAYATIM BOYUNCA TAŞIDIĞIM EN MÜTHİŞ ETİKET”

Sektörün usta ve tecrübeli ismi Şeniz Yarcan, iki kurumdaki çalışma arkadaşlarına seslendiği Facebook’daki mesajında,”Onurumla ve gururla TSKB'den emekli olmanın kıvancını ve ayrıcalığını yaşıyorum. TSKB’li olmak, hayatım boyunca taşıdığım en müthiş etiketti ve hep öyle kalacak. ‘Damarlarımda TSKB kanı dolaşıyor’ derim hep... 5 Ocak itibariyle başlayacağım yeni kariyer yolculuğumda da bunu yanımda taşıyacağım. 28.5 yıl hizmet verdiğim kurumumun ve Yatırım Finansman'ın yolu açık, başarıları daim olsun. Tüm TSKB ve Yatırım Finansman ailelerine en derin sevgi ve saygılarımla…” diye yazdı.

EMEKLİ OLUP OTURMAK YOK!

Şeniz Yarcan, başarılarla dolu sektördeki kariyerinin kepenklerini kapatıyor mu? Hayır, aksine yeni bir pencere açıyor. “Emekli oldum” diyerek bir kenara çekilip, oturmak yok. Yarcan, bilgi ve paha biçilmez deneyimlerini reel sektörde bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak değerlendirmeye hazırlanıyor.

ŞENİZ YARCAN HAKKINDA

1965 Bolu doğumlu olan Şeniz Yarcan, üniversite öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlamış, çalışma hayatına Türkiye Sınai Kalkınma Bankası(TSKB) Hazine Müdürlüğü'nde başlamış ve üstlendiği çeşitli görevlerden sonra 1998 yılında Hazine Müdürlüğü'ne atanmıştır. 2004 yılında Genel Müdür Yardımcılığı görevine terfi eden Yarcan, Hazine Müdürlüğü'nün kuruluş çalışmalarının yanı sıra; Finansal Kurumlar, Yatırımcı İlişkileri, Portföy Yönetimi, Araştırma müdürlüklerinin kuruluşlarında yer almıştır. İlerleyen yıllarda Menkul Kıymetler, Finansal Kurumlar, Araştırma, Kurumsal Finansman müdürlüklerinin ve Portföy Yönetimi'nin bağlı olduğu Yatırım Bankacılığı ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Son olarak Hazine, Yatırım Bankacılığı ve Dış İlişkilerden Sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir.
Şeniz Yarcan, 01.01.2012 itibarıyla Yatırım Finansman Genel Müdürü olarak atanmıştır.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bacata31 Aralık 2016 23:29

    Şirketin %80'inini değiştirip yeni çalışan aldınız, sube kapatip insanlari dusunmeden isten attınız siz ne derseniz deyin bence basarılı ve karlı olamadan emekli oldunuz. Bu da size dert olsun.

  • ayşe28 Aralık 2016 11:24

    Son 3 yılın gelir tablolarına baktım da bu kadar yüksek sermayeye rağmen (özkaynak 70 milyon kimde var) hep zarar hep zarar. Bu yıl eylül de 4.500.000 TL zarar. Hangi başarıdan söz ediyoruz?

  • Sektörden28 Aralık 2016 09:25

    Sektördeki akarı kokarı gizli kapaklı işi vukuatı olmayan ender insanlardan birisi. Değerli ve başarılı bir yönetici. Sağlıklı mutlu bir emeklilik dilerim.

  • yfas çı27 Aralık 2016 21:34

    Şeniz hanıma emeklilik hayatında başarılar dilerim.

  • Bika27 Aralık 2016 19:48

    Hayatının baharında emeklilik geliyor.

  • Sene sonu27 Aralık 2016 15:07

    Yapraklar dokuluyor Genclere yol acin

  • melih27 Aralık 2016 14:56

    ilk emeklilik işiniz yapı kredi olsun bari..el atın yapı krediye ..başarısız bir yönetim elinde hisseler göçüşte..**birde şimdi yıl sonu ikramiyesi jestiyon alırlar**

  • akbaba27 Aralık 2016 13:51

    üstun hizmetler için tşeklr camınazıa