BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞener Şen hayranlarına müjde! Dönüyor----

Şener Şen hayranlarına müjde! Dönüyor

Şener Şen hayranlarına müjde! Dönüyor
26 Mayıs 2017 - 09:26 www.finansgundem.com

Türk sinemasına pek çok kült film armağan eden Yavuz Turgul, 7 yıl sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturdu. Turgul’un yeni filmi ‘Yol Ayrımı’nda başrolü vazgeçilmez oyuncusu Şener Şen üstlendi.

Yavuz Turgul’un hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı, yapımcılığını ise TMC’nin üstlendiği “Yol Ayrımı” filminin çekimlerine başlandı.

Filmde başrolü Turgul’un daha önce “Eşkıya”, “Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni”, “Muhsin Bey” ve “Av Mevsimi”nde de birlikte çalıştığı Şener Şen üstlendi.

Şener Şen'in başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Şerif Erol, Ruhsar Öcal, Mert Fırat ve Defne Kayalar’ın da yer aldığı filmin çekimleri İstanbul’da tamamlanacak. 

Şener Şen, filmde başrolü Çiğdem Selışık Onat, Defne Kayalar, Mert Fırat ve Ruhsar Öcal ile paylaşıyor. Film, tüm hayatını babasından devraldığı tekstil imparatorluğunu büyütmeye adayan Mazhar Kozanlı’nın geçirdiği ağır trafik kazasının ardından yaşadıklarını beyazperdeye taşıyacak.  Kazadan sonra hayatında önemli bir yol ayrımına gelecek olan Mazhar’ın önündeki en büyük engel, ailesi olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)