BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSektöre yeni bir ajans girdi----

Sektöre yeni bir ajans girdi

Sektöre yeni bir ajans girdi
16 Nisan 2014 - 16:40 www.finansgundem.com

Reklam sektörünün iki deneyimli ismi Ahmet Akın ve Serkan Balak’ın bir araya gelerek kurduğu Kramp müşterilerine hizmet vermeye başladı

Leo Burnett’teki CEO’luk görevinden geçen yıl mart ayında ayrılan Ahmet Akın ve Vietnam’daki Kreatif Direktör’lük görevini bırakıp Türkiye’ye dönen Serkan Balak tarafından yeni bir reklam ajansı kuruldu.

Tam bağımsız bir reklam ajansı olarak kurulan Kramp, felsefesini ‘sevdiği fikri değil, markanın problemini çözecek fikri bulmak’ esasına dayandırıyor. Ajans Başkanı Ahmet Akın Finans Gündem’e yaptığı değerlendirmede Kramp’ı “Yerinde duramayan insanların, yerinde durmaması gereken markalar için kurduğu bağımsız bir reklam ajansı” olarak tanımlıyor. Değişimin izleyicisi değil aktörlerinden biri olabilmek için ekibini farklı disiplinlerden arkadaşlarla kurduklarını söyleyen Ahmet Akın, “Kimse bir disiplinin reklamcısı değil. Kimsede geleneksel çizgi üstü reklamcılığından gelmiyor. Gücümüzü sektöre bakışımız ve ekip yapısındaki yenilikten alıyoruz. Müşterilerimize kendi sevdiğimiz fikirleri değil markanın problemine çözüm getirecek fikirleri sunmayı hedefliyoruz. Mecra ayrımı yapmayacağız. Problem bize nereyi işaret ediyorsa o mecraya yoğunlaşacağız” diyor. .

Ahmet Akın

Kramp Kurucu Ortak ve Ajans Başkanı
Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme okudu. University of Rochester’da MBA eğitimi aldı. Beymen’de, Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi’de, TBWA\Istanbul’da ve Leo Burnett’te çalıştı. Leo Burnett’teki CEO’luk görevine ek olarak Reklamcılık Vakfı’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı, Reklam Özdenetim Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Fiat, McDonald’s, P&G, Jeep, TEB, Koçbank, Ziraat Bankası, Şişecam, Johnnie Walker, Tekirdağ, Smirnoff, Avea, Turkcell, Fox TV, Ülker Kellogg’s, Anadolu Sigorta, Anadolu Hayat Emeklilik, D-Smart gibi markalara hizmet verdi. Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans Bölümü’nde ders veriyor.

Serkan Balak

Kramp Kurucu Ortak ve Kreatif Direktör
İstanbul Üniversitesi’nde Arkeoloji okudu. Yazmayı kazmaktan daha çok sevdiği için reklamcı oldu. 15 yıllık reklamcılık kariyerinde; Leo Burnett İstanbul, Leo Burnett Londra, TBWA\İstanbul, Manajans Thompson, Grey İstanbul, Alametifarika, Vietnam gibi birçok uluslararası ve lokal reklam ajansında reklam yazarlığı, yaratıcı ekip liderliği ve yaratıcı yönetmenlik yaptı. P&G, Unilever, McDonald’s, BMW, Beko, HSBC, Turkcell, Garanti Bankası, Unilever, Coca-Cola, Tekel Birası, Bomonti, Miller gibi markalara hizmet verdi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)