BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank’tan ‘İmar Barışı Kredisi’----

Şekerbank’tan ‘İmar Barışı Kredisi’

Şekerbank’tan ‘İmar Barışı Kredisi’
18 Temmuz 2018 - 10:36 www.finansgundem.com

Şekerbank, İmar Barışı’ndan yararlanmak isteyen bireysel müşterilerinin finansman ihtiyaçlarına ‘İmar Barışı Kredisi’ ile destek oluyor.

Şekerbank, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygulamaya başlanan İmar Barışı’na destek oluyor. Banka, İmar Barışı’ndan yararlanmak isteyen bireysel müşterilerinin 30 bin TL’ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını ‘İmar Barışı Kredisi’ ile karşılıyor. 60 aya varan vade imkanı sunulan kredi kapsamında kredi tahsis ücreti de alınmıyor. 

Yapılarda imar ve ruhsat sorununun çözülmesine olanak sağlayan İmar Barışı sürecinde uygun koşulları sağlayan yapılara Bakanlığın belirlediği bedel karşılığında Yapı Kayıt Belgesi veriliyor ve yapıların yanı sıra elektrik, su ve doğalgaz bağlantıları da kayıt altına alınıyor. Şekerbank yapıların İmar Barışı kapsamına alınması sürecinde ortaya çıkan finansman ihtiyaçlarını İmar Barışı Kredisi ile karşılayarak sürece destek oluyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)